Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέες αιχμές Παύλου Πάνου κατά Αχ. Μπέου
Νέες αιχμές Παύλου Πάνου κατά Αχ. Μπέου

Νέες αιχμές Παύλου Πάνου κατά Αχ. Μπέου

“Η απουσία τοπικών φορέων , σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν και δεν περιείχαν καμία αιχμή για το πρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνατίου, ο οποίος υπήρξε συνοδοιπόρος και αρωγός μας, καθημερινά δίπλα μας, στο πλευρό των ηλικιωμένων. Επίσης δεν αφορούσαν στο πρόσωπο των νυν και πρώην τοπικών βουλευτών, οι οποίοι με τη φυσική τους παρουσία αλλά και με ερωτήματά τους στη στάθηκαν δίπλα στο της Διοίκησης.

Το ίδιο ισχύει και για τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας με τους ορισμέ Αεριφερειάρχες, καθώς επίσης τη Διεύθυνση του ΙΚΑ και τον Προϊστάμενο ΔΟΥ , οι οποίοι πάντα στα πλαίσια των καθηκόντων τους βρίσκονταν στο πλευρό μας επιλύοντας άμεσα και ταχύτατα κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε. Αντίθετα ο μόνος που ήταν απών από κάθε προσπάθεια μας ήταν ο παυθείς σήμερα δημαρχος Αχιλλέας Μπέος ο οποίος μόνο προεκλογικά θυμήθηκε ότι η πόλη μας έχει ροκομείο”.

Τα παραπάνω ξεκαθάρισε  και επισήμανε ο απερχόμενος πρόεδρος του ροκομείου Παύλος Πάνος , προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κάθε σύγχυσης , με αφορμή την  πικρία και τον προβληματισμό που εξέφρασε το περασμένο Σάββατο 23/01/2015 στον απολογισμό του 2015 για τα πεπραγμένα του υ, αναφερόμενος σε απουσία τοπικών φορέων .

"Αλιεύοντας" την είδηση