Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέες αιχμές Παύλου Πάνου κατά Αχ. Μπέου
Νέες αιχμές Παύλου Πάνου κατά Αχ. Μπέου

Νέες αιχμές Παύλου Πάνου κατά Αχ. Μπέου

“Η απουσία τοπικών φορέων , σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν και δεν περιείχαν καμία αιχμή για το πρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνατίου, ο οποίος υπήρξε συνοδοιπόρος και αρωγός μας, καθημερινά δίπλα μας, στο πλευρό των ηλικιωμένων. Επίσης δεν αφορούσαν στο πρόσωπο των νυν και πρώην τοπικών βουλευτών, οι οποίοι με τη φυσική τους παρουσία αλλά και με ερωτήματά τους στη στάθηκαν δίπλα στο έργο της Διοίκησης.

Το ίδιο ισχύει και για τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας με τους ορισμένους Αντιπεριφερειάρχες, καθώς επίσης τη Διεύθυνση του και τον Προϊστάμενο , οι οποίοι πάντα στα πλαίσια των καθηκόντων τους βρίσκονταν στο πλευρό μας επιλύοντας άμεσα και ταχύτατα κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε. Αντίθετα ο μόνος που ήταν απών από κάθε προσπάθεια μας ήταν ο παυθείς σήμερα δημαρχος Αχιλλέας ο οποίος μόνο προεκλογικά θυμήθηκε ότι η πόλη μας έχει ”.

Τα παραπάνω ξεκαθάρισε  και επισήμανε ο απερχόμενος πρόεδρος του Γηροκομείου Παύλος Πάνος , προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κάθε σύγχυσης , με αφορμή την  πικρία και τον προβληματισμό που εξέφρασε το περασμένο Σάββατο 23/01/2015 στον απολογισμό του 2015 για τα πεπραγμένα του Γηροκομείου, αναφερόμενος σε απουσία τοπικών φορέων .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/vXIkeqWETp -

"Αλιεύοντας" την είδηση