Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αυτοψία Αχ. Μπέου σε πολυκατάστημα
Αυτοψία Αχ. Μπέου σε πολυκατάστημα

Αυτοψία Αχ. Μπέου σε πολυκατάστημα

Αυτοψία στο κτήριο της οδού Ιωλκού, όπου λειτουργεί το “ΖΑΡΑ”, πραγματοποίησε σήμερα ο δήμαρχος , συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υπαλλήλους της Πολεοδομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι όροι λειτουργίας του υπέργειου (σε όροφο του κτηρίου), που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί η λειτουργίας για το .

Υπόψη του Δήμου είχαν περιέλθει πολλές καταγγελίες ότι το συγκεκριμένο πάρκνγκ δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο στα χαρτιά και σε αλλεπάλληλης έγραφες οχλήσεις προς τη διεύθυνση του πολυκαταστήματος δίδονταν η απάντηση ότι είναι εκτός λειτουργίας προσωρινά, λόγω βλάβης του ανελκυστήρα.

Έτσι σήμερα έγινε η αυτοψία, ο ανελκυστήρας βρέθηκε και πάλι εκτός λειτουργίας και κλήθηκε και η Αστυνομία να καταγράψει το γεγονός, ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις και ενστάσεις.

Ο κ. , σε δηλώσεις του τόνισε κατηγορηματικά ότι η νομιμότητα θα τηρηθεί απαρέγκλιτα, ανεξάρτητα από το όνομα και τη θέση του οιουδήποτε, εφ’ όσον έτσι διασφαλίζονται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών.

Οι εποχές της προνομιακής μεταχείρισης των ολίγων ισχυρών σε βάρος του συνόλου της κοινωνίας, με τη της γνωστής ομάδας που κυβερνούσε την πόλη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, τόνισε ο κ και προανήγγειλε έλεγχο για όλες τις κατασκευές που έχουν υπέργεια , για να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι κείμενες διατάξεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση