Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Aυστριακή δημοσιογραφική αποστολή στην Αλόννησο
Aυστριακή δημοσιογραφική  αποστολή στην Αλόννησο

Aυστριακή δημοσιογραφική αποστολή στην Αλόννησο

Με την επίσκεψη δημοσιογραφικής ς από την Αυστρία άνοιξε χθες ο κύκλος των press trips για τη φετινή χρονιά στο Δήμο Αλοννήσου.

Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι διοργανώθηκε από το του ΕΟΤ Αυστρίας σε συν με την αεροπορική εταιρία Flyniki , την Θεσσαλίας και τους Δήμους των νησιών των Βορείων Σποράδων, καθώς η επίσκεψη αφορούσε και τα τρία . Την αποστολή αποτελούσαν πέντε , τους οποίους συνόδευαν εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας Flyniki και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του υ του ΕΟΤ Αυστρίας, Ιωάννης Ραφαλιάς.

Στο ταξίδι εξερεύνησης της Αλοννήσου οι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα, να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, η οποία ήταν υπεύθυνη για τη φιλοξενία και την της δημοσιογραφικής αποστολής, ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες του νησιού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση για τη φιλοξενία των ξένων δημοσιογράφων, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις τους, και εύχεται μια καλή και επιτυχημένη θερινή περίοδο σε όλους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση