Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αύριο Κυριακή η Πορεία Ειρήνης
Αύριο Κυριακή η Πορεία Ειρήνης

Αύριο Κυριακή η Πορεία Ειρήνης

Αύριο Κυριακή 22/5/2016 θα πραγματοποιηθεί η , από Αηδονοφωλιές στις 7 μ.μ. μέχρι το Λιμάνι ( – Ιωλκού ) 8μ.μ., όπου θα γίνουν ο τερματισμός και η εκδήλωση υποδοχής.

“Πορευόμαστε και παλεύουμε ενάντια στη συμμετοχή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για αποδέσμευση από την ΕΕ και το , με το λαό νοικοκύρη στον τόπο μας.

Πιστοί στο ραντεβού μας, καλούμε και φέτος τους εργαζόμε ,τη και τους συνταξιούχους να δώσουν μαζικό και μαχητικό «παρών» στην , στα βήματα του ρηγόρη Λαμπράκη.

Με τη μαζική μας συμμετοχή να καταδικάσουμε την αντιλαϊκή της κυβέρνησης και τη βαθιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τους πολέμους.

  • Να διατρανώσουμε την απαίτηση για άμεση απομάκρυνση του από το Αιγαίο, που βάζει σε περιπέτειες το λαό και παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να μη γίνει το Λιμάνι του Βόλου ορμητήριο του ΝΑΤΟ.

-Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που είναι κι αυτοί θύματα του ίδιου συστήματος που γεννά κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και εξαθλίωση» τονίζεται σχετικά.

Το αστικό Νο 4 θα ξεκινήσει από την αφετηρία του ΚΤΕΛ στις 6:30 το απόγευμα.

Από τις στάσεις του Νο 4 μπορούν οι ειρηνοδρόμοι να μεταβούν στις Αηδονοφωλιές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση