Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αύριο Κυριακή η Πορεία Ειρήνης
Αύριο Κυριακή η Πορεία Ειρήνης

Αύριο Κυριακή η Πορεία Ειρήνης

Αύριο Κυριακή 22/5/2016 θα πραγματοποιηθεί η Πορεία Ειρήνης, από Αηδονοφωλιές στις 7 μ.μ. μέχρι το Λιμάνι ( Αργοναυτών – Ιωλκού ) 8μ.μ., όπου θα γίνουν ο τερματισμός και η υποδοχής.

“Πορευόμαστε και παλεύουμε ενάντια στη συμμετοχή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο μας.

Πιστοί στο ραντεβού μας, καλούμε και φέτος τους εργαζόμενους ,τη νεολαία και τους συνταξιούχους να δώσουν μαζικό και μαχητικό «παρών» στην Πορεία Ειρήνης, στα βήματα του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Με τη μαζική μας συμμετοχή να καταδικάσουμε την της κυβέρνησης και τη βαθιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τους πολέμους.

  • Να διατρανώσουμε την απαίτηση για άμεση απομάκρυνση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, που βάζει σε περιπέτειες το λαό και παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να μη γίνει το Λιμάνι του Βόλου ορμητήριο του ΝΑΤΟ.

-Να δείξουμε την μας στους χιλιάδες πρόσφυγες και που είναι κι αυτοί θύματα του ίδιου συστήματος που γεννά κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και εξαθλίωση» τονίζεται σχετικά.

Το αστικό λεωφορείο Νο 4 θα ξεκινήσει από την αφετηρία του ΚΤΕΛ στις 6:30 το απόγευμα.

Από τις στάσεις του Νο 4 μπορούν οι ειρηνοδρόμοι να μεταβούν στις Αηδονοφωλιές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση