Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αύριο η μουσική εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για τη ΦΛΟΓΑ
Αύριο η μουσική εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για τη ΦΛΟΓΑ

Αύριο η μουσική εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για τη ΦΛΟΓΑ

Εδώ  κι ένα χρόνο ο επιχειρεί ένα άνοιγμα στην τοπική και στους φορείς της. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Παρασκευή 3 Απριλίου,   στις 16.30 το απόγευμα κρατούμενοι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κοινωνικοί λειτουργοί και δικηγόροι θα έχουν τη να παρακολουθήσουν τη συναυλία της ιστορικής χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις φυλακές Κασσαβετείας.

Το κοινό βήμα των δύο συλλόγων δεν θα μπορούσε παρά να συντονιστεί με το βήμα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ». Ένα σύλλογο με πανελλαδική δράση, που εμπνέει, ευαισθητοποιεί, συγκινεί. Διότι – όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου – όταν ο καρκίνος σκοτώνει το ένα στα τέσσερα παιδιά που νοσεί  κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος. Ο Βόλος, άλλωστε, είναι από τις πρώτες σε περιστατικά καρκίνου  επαρχιακή πόλη της Ελλάδας.

Η δεύτερη εμφάνιση της χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στη Μαγνησία συμφωνήθηκε να γίνει για την ενίσχυση των στόχων της ΦΛΟΓΑΣ. Μια εμφάνιση που θα πραγματοποιηθεί επίσης αύριο στις 20.30 στο Βόλου με τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η ιστορική χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με μαέστρο τον Δημήτρη Καρούζο, ξεκίνησε το 1994 ως Βυζαντινή, στην πορεία όμως περιέλαβε στο ρεπερτόριο της από παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια μέχρι τραγούδια της έντεχνης ελληνικής μουσικής. Μία χορωδία που πάντα τραγουδάει μόνο ελληνικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση