Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αθρόα η συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές
Αθρόα  η συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές

Αθρόα η συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές

Αθρό είναι η συμμετοχή των εοδημοκρατών στις σημερινές εσωκομματικές για την ανάδειξη προέδρου και μελών , καθώς και συνέδρων.

Από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεκάδες μέλη της γαλάζιας παράταξης συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να ψηφίσουν εκείνους που θεωρούν καταλληλότερους και ικανότερους για να την ενδυνάμωση του κόμματος.

Ο κύριος όγκος των υποψηφίων αλλά και των ψηφοφόρων είναι στο , όπου στήθηκαν για ακόμη μια φορά τα γνωστά «πηγαδάκια» μεταξύ ομάδων, φίλων και γνωστών, ενώ οι με τα επιχειρήματά τους ζητούσαν την ψήφο του κόσμου.

Παράλληλα με την παραπάνω εκλογική διαδικασία, διενεργούνται και για την ανάδειξη υποψηφίων για τη ΟΝΕΔ και σύμφωνα με πληροφορίες κατά την εξέλιξη της διαδικασίας προκλήθηκαν «αψιμαχίες» και «κοκορομαχίες» μεταξύ αάλων στρατοπέδων, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να προκληθεί πρόβλημα.

Οι κάλπες κλείνουν στις 7.00 το απόγευμα οπότε θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων για να προκύψει ποιοι θα είναι οι «εκλεκτοί» του εκλογικού σώματος για τη θέση του προέδρου και μελών της , καθώς και των συνέδρων για το επικείμενο συνέδριο της Ν.Δ.

 

 

nd1 (1)

nd4
nd3
nd2
nd1 (2)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση