Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θ. Αθανασός: “Ισότιμη αντιμετώπιση και η δικαιοσύνη απέναντι στους συμπολίτες μου”

Θ. Αθανασός: “Ισότιμη αντιμετώπιση και η δικαιοσύνη απέναντι στους συμπολίτες μου”

του

Θόδωρα Αθανασού

υποψηφίου προέδρου ΔΗΜΤΟ Βόλου

Η ισότιμη αντιμετώπιση και η δικαιοσύνη απέναντι στους συμπολίτες μου είναι ο βασικός άξονας με βάση τον οποίο κατέρχομαι στις εσωκομματικές εκλογές διεκδικώντας την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Βόλου.

Με γνώμονα τα παραπάνω καταθέτω μια σειρά προτάσεων προς όφελος της κοινωνίας , με την ελπίδα να μην αντιγραφούν.

Προτάσεις

Επανεργοποίηση των Τ.Ο. και επιστροφή των 50.000 Νεοδημακρατών που έχουν πάει σπίτι τους συνέπεια της πολιτικής που εφαρμόζονταν.

-Συνεργασία της ΔΗΜΤΟ με ΜΑΚΙ, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για να προσελκύσουμε νέα μέλη και δη τη νεολαία, καθώς και με τη ΔΑΚΕ για παρεμβάσεις σε εργασιακά θέματα.

 • Στήριξη ελευθέρων επαγγελματιών, που πλήττονται από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης , ώστε να δοθεί η δυνατότητα να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης για να μειωθεί η ανεργία.

-Δίαυλος επικοινωνίας με την εκάστοτε κυβέρνηση για το επιχειρείν

-Να διοργανώνονται συνεστιάσεις, φεστιβάλ, συνέδρια και μια σειρά άλλες δράσεις όπως αρμόζουν σε μια μεγάλη παράταξη όπως η ΝΔ

-Εκδήλωση απόδοσης τιμής σε όσους έχουν προσφέρει στην παράταξη

-Άμεση συνεργασία με τους εκλεγμένους στους θεματικούς τομείς για προώθηση θεμάτων της πόλης και του νομού.

-Ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού μας, καθώς και των πλούσιων αρχαιολογικών χώρων της περιοχής.

-Παρεμβάσεις για το Λιμάνι, (επαναλειτουργία του τέρμιναλ , τουρισμός κρουαζιέρας, μαρίνα, ιστιοπλοϊκός τουρισμός ),

-Δράσεις για ανάπτυξη του επιστημονικού, θρησκευτικού, αθλητικού τουρισμού .

-Παρεμβάσεις για την λειτουργία του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας στη Νέα Αγχίαλο

-Μέριμνα για αναβάθμιση του οδικού κυκλώματος της περιοχής

 • Συμβολή για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ

  -Ανάπτυξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κυρίως σε θέματα τεχνολογίας και έρευνας.

  • Στήριξη πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων

  -Ανάδειξη του Πηλίου και του Χιονοδρομικού Κέντρου .

-Για το μεταναστευτικό-προσφυγικό, είμαστε Έλληνες που σημαίνει φιλόξενοι και φιλάνθρωποι, αλλά δεν είναι δυνατόν οι λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν χωρίς ταυτοποίηση και να διαχέονται στην πόλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Είμαστε γνώστες των προβλημάτων της πόλης ( απώλεια Μεσογειακών Αγώνων, Πολιτιστικής Πρωτεύουσας κ.λπ.) και των δυνατοτήτων που διαθέτει και στόχος μας είναι να δώσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για ανάπτυξη της πόλης.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι υιοθετώ και επαυξάνω την φιλοευρωπαϊκή θέση της παράταξης, δεν είμαι ούτε νεοευρωπαϊστής, ούτε όψιμο στέλεχος της ΝΔ, αλλά ούτε και χρησιμοποίησα ποτέ θεσμικό ρόλο προς ίδιον όφελος.

Δεν διετέλεσα «επαγγελματίας» συνδικαλιστής, αλλά επί 20 συνεχόμενα έτη λειτουργώ στην αγορά της πόλης δίνοντας θέσεις εργασίας.

Η ΝΔ είναι η μεγάλη κεντροδεξιά, ευρωπαϊκή παράταξη και ως τέτοια θα πρέπει να αναλάβει τις τύχες της πατρίδας που πλήττεται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Καλώ τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ που θα ψηφίσουν εσωκομματικές μας εκλογές να έχουν ως κριτήριο- εκείνων που θα εκλέξουν- το ποιος θα υπηρετήσει με συνέπεια και ανιδιοτελώς την ιδεολογία της παράταξής μας.

Προσωπικά κατεβαίνω στις επερχόμενες εκλογές ανεπηρέαστος από εξωθεσμικές παρεμβάσεις και εγγυώμαι ότι θα λειτουργήσω με μοναδικό σκοπό την ενότητα της παράταξης, μακριά από ίντριγκες, εσωστρέφεια και στοιχεία που την πλήξει έως τώρα ανεπανόρθωτα

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

 • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

 • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

 • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση