Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας
Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας

Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας

Ερώτηση του . Μαγνησίας στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Την εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας σε όλη την Επικράτεια και την κάλυψη των “Λευκών Περιοχών” της Μαγνησίας, ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο βουλευτής . Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας   Αθανάσιος Λιούπης, προκειμένου να γίνει η Μαγνησία πόλος έλξης εργαζομένων Ελλήνων και ξένων υπηκόων που εργάζονται με τηλεργασία.

Όπως επισημαίνει ο κ. Λιούπης στη σχετική ερώτηση, πολλοί είναι οι , που εξαιτίας της πανδημίας και των νέων εργασιακών δεδομένων μπορούν να επιλέξουν τη Μαγνησία ως βάση της εξ’ αποστάσεως εργασίας τους.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλές περιοχές στον νομό, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως “Λευκές”, καθώς δεν υπάρχουν οι για αξιόπιστο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.

Ο βουλευτής ρωτά τον υπουργό εάν έχουν καταγραφεί οι “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας, αλλά και ποιες θα είναι οι ενέργειές του, ώστε να επιλυθεί το εν λόγω ζήτημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

  • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση