Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άσκηση έφεσης από το Δήμο Βόλου για τους σχολικούς φύλακες
Άσκηση έφεσης από το  Δήμο Βόλου για τους σχολικούς φύλακες

Άσκηση έφεσης από το Δήμο Βόλου για τους σχολικούς φύλακες

Άσκηση έφεσης θα κάνει ο Δήμος Βόλου, στην απόφαση του Δικαστηρίου να καταβληθεί ποσό 300.000 ευρώ σε σχολικούς φύλακες για υπερημερίες, επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων. Αυτό αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή Βόλου.

Ειδικότερα, με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου υποχρεώθηκε ο Δήμος να αποδέχεται την προσφερόμενη από 26 ενάγοντες σχολικούς φύλακες εργασία στο μέλλον με καθεστώς σύμβασης εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, κατά τους ίδιους όρους και με τις .ίδιες αποδοχές , όπως πριν την 23η Ιουλίου 2013.
Επίσης, υποχρεώνεται ο Δήμος να καταβάλλει στον καθένα από τους ενάγοντες τα αναφερόμενα για τον καθένα αντίστοιχα χρηματικά ποσά (ανερχόμενα το μικρότερο σε 13.186,71 και σε 17.643,92 το μεγαλύτερο).

Η απόφαση κηρύχτηκε προσωρινώς εκτελεστή ως προς την αποδοχή της εργασίας και για τα ποσά που αφορούν τους μισθούς υπερημερίας , επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων για έκαστο των εναγόντων και συμψηφίστηκαν τα δικαστικά έξοδα μεταξύ των διαδίκων.

Για τους παραπάνω λόγους η νομική υπηρεσία του Δήμου γνωμοδότησε ότι θα πρέπει να ασκηθεί έφεση.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τους όρους δημοπρασίας του δημοτικού καταστήματος στο πάρκο Αλυκών, με μηνιαίο μίσθωμα 2.400 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε άθλια κατάσταση η σχολική υποδομή του 3ου ΓΕΛ Βόλου - https://t.co/btrXl9PxX5 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γεωργακόπουλος - https://t.co/f5BdPeuI3f -

  • Φωτιά σε κτήμα στο Διμήνι - https://t.co/ywe2EUz2gP -

"Αλιεύοντας" την είδηση