Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άσκηση έφεσης από το Δήμο Βόλου για τους σχολικούς φύλακες
Άσκηση έφεσης από το  Δήμο Βόλου για τους σχολικούς φύλακες

Άσκηση έφεσης από το Δήμο Βόλου για τους σχολικούς φύλακες

Άσκηση έφεσης θα κάνει ο Βόλου, στην απόφαση του Δικαστηρίου να καταβληθεί ποσό 300.000 ευρώ σε σχολικούς φύλακες για υπερημερίες, επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων. Αυτό αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή Βόλου.

Ειδικότερα, με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου υποχρεώθηκε ο να αποδέχεται την προσφερόμενη από 26 ενάγοντες σχολικούς φύλακες εργασία στο με καθεστώς σύμβασης εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, κατά τους ίδιους όρους και με τις .ίδιες αποδοχές , όπως πριν την 23η Ιουλίου 2013.
Επίσης, υποχρεώνεται ο να καταβάλλει στον καθένα από τους ενάγοντες τα αναφερόμενα για τον καθένα αντίστοιχα χρηματικά ποσά (ανερχόμενα το μικρότερο σε 13.186,71 και σε 17.643,92 το μεγαλύτερο).

Η απόφαση κηρύχτηκε προσωρινώς εκτελεστή ως προς την αποδοχή της εργασίας και για τα ποσά που αφορούν τους μισθούς υπερημερίας , επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων για έκαστο των εναγόντων και συμψηφίστηκαν τα δικαστικά έξοδα μεταξύ των διαδίκων.

Για τους παραπάνω λόγους η νομική υπηρεσία του Δήμου γνωμοδότησε ότι θα πρέπει να ασκηθεί έφεση.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τους όρους δημοπρασίας του δημοτικού καταστήματος στο πάρκο Αλυκών, με μηνιαίο μίσθωμα 2.400 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση