Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ασφαλτικές εργασίες στο Πήλιο
Ασφαλτικές εργασίες στο Πήλιο

Ασφαλτικές εργασίες στο Πήλιο

Επανερχόμενοι σε πιο φυσικούς ρυθμούς υλοποίησης έργων, των οποίων οι είχαν επηρεαστεί από την πρόσφατη «τραπεζική », οι Π.Ε. & Σποράδων συνεχίζουν δια της αρμόδιας Υπηρεσίας, της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, ασφαλτικές και τεχνικές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών στην περιοχή .

Έτσι σήμερα 20-7-15, πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση 500 μ. στο οδικό δίκτυο Πορταριάς – Μακρινίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, και προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα συντήρησης του οδικού δικτύου στο σημείο, έγινε τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα σε 4 συνεχόμενα τμήματα με παράλληλη των ασφαλτικών στρώσεων, ενώ αύριο παρόμοιες θα διενεργηθούν στην είσοδο Κατηχωρίου.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Αν και οι οικονομικοί πόροι παραμένουν περιορισμένοι, αν και υπήρξε αποσταθεροποίηση στην των τεχνικών εργασιών λόγω των πρόσφατων γεγονότων στην οικονομικοπολιτική ζωή της χώρας μας, εμείς προσπαθούμε να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση και με τα λίγα να επιτύχουμε πολλά για το καλό του τόπου μας.

Έτσι, συνεχίζουμε εντατικά τις ασφαλτικές και τεχνικές εργασίες σε κάθε γωνιά του νομού με σκοπό να προάγεται η των μετακινήσεων και η ποιότητα ζωής κατοίκων κι επισκεπτών, ενισχύοντας παράλληλα την θελκτική τουριστική εικόνα της Μαγνησίας.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση