Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ασφαλτικές εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου
Ασφαλτικές εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Ασφαλτικές εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Ασφαλτικές εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου συνεχίζει να πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – , στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου», συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 €.

Οι εργασίες αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται στην περιοχή της Κορώπης, ενώ ήδη έχουν ολοκληρωθεί στις περιοχές Πάλτση, Κατηγιώργη και Πλατανιά. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες τα ασφαλτικά θα συνεχιστούν στα Καλά Νερά, τη , τις Μηλιές, τις και σε άλλες περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Σκοπός των ασφαλτικών εργασιών η ανακατασκευή, και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα οδικά τμήματα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την του περασμένου χειμώνα.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε: «Συνεχίζουμε τις εργασίες ς του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού μας και την του οδοστρώματος, προκειμένου να παρέχουμε ένα ασφαλές για τη τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών. Οι εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και θα παρέμβουμε όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση