Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ασφαλτικά, τεχνικές εργασίες και εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδόστρωμα της Μαγνησίας
Ασφαλτικά, τεχνικές εργασίες και εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδόστρωμα  της Μαγνησίας

Ασφαλτικά, τεχνικές εργασίες και εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδόστρωμα της Μαγνησίας

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό του Νομού και που έχουν να κάνουν με ασφαλτικά, με τεχνικές εργασίες και με εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν στο , είτε λόγω παλαιότητας, είτε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι εργασίες στα ασφαλτικά συνεχίζονται στο εθνικό και επαρχιακό των Δήμων Ρήγα ου και Αλμυρού και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία από προς Περίβλεπτο, στο δρόμο προς Κεραμίδι, στο δρόμο προς και στα .

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στη διαδρομή από Αγίους Θεοδώρους προς Αχίλλειο, από Αχίλλειο προς Σούρπη και Αλμυρό, από Κοκκωτούς προς Αλμυρό, στη διαδρομή προς Ανάβρα και στη διαδρομή προς Κονταρόλακα συνολικού μήκους 5.894 μέτρων.

Οι εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου θα συνεχίζονται όσο θα συνεχίζεται και η καλοκαιρία.

Σε δηλώσεις της η aντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «η καλοκαιρία, μας ευνοεί να συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού μας. Έχουμε ολοκληρώσει τη στρώση ασφαλτικών σε διάφορα σημεία οδών, των Δήμων Ρήγα ου και Αλμυρού, συνολικού μήκους περίπου 6 χιλιομέτρων και συνεχίζουμε όσο διαρκούν οι καιρικές συνθήκες. Οι συνεχείς παρεμβάσεις μας στο οδικό δίκτυο στοχεύουν στην ασφαλή οδήγηση των οδηγών και στη πιο εύκολη μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων.

Ενόψει μάλιστα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα ήθελα να συστήσω στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όλες τις προσεχείς ημέρες, από την αυξημένη κίνηση που αναμένεται να παρατηρηθεί στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας, λόγω της μεγάλης έλευσης επισκεπτών και κυρίως στο οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση