Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ασφαλτικά, τεχνικές εργασίες και εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδόστρωμα της Μαγνησίας
Ασφαλτικά, τεχνικές εργασίες και εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδόστρωμα  της Μαγνησίας

Ασφαλτικά, τεχνικές εργασίες και εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδόστρωμα της Μαγνησίας

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού και που έχουν να κάνουν με , με τεχνικές εργασίες και με εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν στο , είτε λόγω παλαιότητας, είτε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι εργασίες στα συνεχίζονται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δήμων και Αλμυρού και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία από Κοκκίνα προς Περίβλεπτο, στο δρόμο προς , στο δρόμο προς και στα .

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στη διαδρομή από Αγίους Θεοδώρους προς , από προς Σούρπη και Αλμυρό, από Κοκκωτούς προς Αλμυρό, στη διαδρομή προς και στη διαδρομή προς Κονταρόλακα συνολικού μήκους 5.894 μέτρων.

Οι εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου θα συνεχίζονται όσο θα συνεχίζεται και η καλοκαιρία.

Σε δηλώσεις της η aντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «η καλοκαιρία, μας ευνοεί να συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού μας. Έχουμε ολοκληρώσει τη στρώση ασφαλτικών σε διάφορα σημεία οδών, των Δήμων και Αλμυρού, συνολικού μήκους περίπου 6 χιλιομέτρων και συνεχίζουμε όσο διαρκούν οι καιρικές συνθήκες. Οι συνεχείς παρεμβάσεις μας στο οδικό δίκτυο στοχεύουν στην ασφαλή οδήγηση των οδηγών και στη πιο εύκολη μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων.

Ενόψει μάλιστα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα ήθελα να συστήσω στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όλες τις προσεχείς ημέρες, από την αυξημένη κίνηση που αναμένεται να παρατηρηθεί στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας, λόγω της μεγάλης έλευσης επισκεπτών και κυρίως στο οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση