Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ασφαλτικά στη Σκόπελο και καθαρισμός του Κραυσίνδωνα
Ασφαλτικά  στη  Σκόπελο και  καθαρισμός του  Κραυσίνδωνα

Ασφαλτικά στη Σκόπελο και καθαρισμός του Κραυσίνδωνα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων των ΠΕΜ&Σ οι ασφαλτικές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών στα νησιά.

Έτσι, στo πλαίσιo του Έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ΠΕΜΣ (Δ.Σκοπέλου)» προϋπολογισμού 350χιλ.€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με ασφαλτόστρωση τουλάχιστον 2,5χλμ που πραγματοποιήθηκε στη Σκόπελο αντιμετωπίστηκαν προβλήματα συντήρησης του επαρχιακού οδικού της δικτύου κι έγινε των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα του δρόμου από Σκόπελο έως και τοπικές επεμβάσεις της οδού (ταπητήδια-λακούβες) σε ακριβείς θέσεις που επιλεγήκαν έπειτα από ιεράρχηση των αναγκών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε καθαρισμός τάφρου κι ερεισμάτων της οδού σε συνεχή τμήματα ή τοπικά και καθαρισμός οχετών όπου αυτό απαιτείτο.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Αν και οι οικονομικοί πόροι παραμένουν περιορισμένοι, συνεχίζουμε εντατικά τις ασφαλτικές και τεχνικές σε κάθε γωνιά του νομού μας με σκοπό να προάγεται η των μετακινήσεων και η ποιότητα ζωής κατοίκων κι επισκεπτών, ενισχύοντας παράλληλα την θελκτική τουριστική της και των νησιών της.»

 
Καθαρισμος Κραυσιδωνα ΚΤΕΛ 20150602

Τέλος, σημειώνεται ότι πραγματοποιούνται κι εργασίες καθαρισμού του Κραυσίδωνα στο ύψος της Σέκερη προκειμένου να απομακρυνθούν φερτές ύλες και βλάστηση από την κοίτη και τις εκβολές του χειμάρρου ώστε να μην παρεμποδίζεται η ελεύθερη ροή του υδάτινου όγκου, που σε μια πιθανή θερινή νεροποντή δύναται να είναι μεγάλος, ενισχύοντας έτσι την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση