Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αρχίζουν κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι στον Κιολεΐδη
Αρχίζουν κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι στον Κιολεΐδη

Αρχίζουν κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι στον Κιολεΐδη

Σε τρίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας, προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στον Κιολεΐδη, καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο. Την στάση εργασίας κήρυξε η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας”.

Οι εργαζόμενοι της ς .ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο του 2015, ενώ “τρέχει” ήδη και ο Μάïος. Επίσης τους οφείλονται παλαιότερες αποδοχές (μέρος του 2014 – μέρος του 2013), για τις οποίες έχουν καταθέσει και αναμένεται η . Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας, για την μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των 3 μηνών του 2015 και θα συζητηθεί την Τετάρτη 13 Μαίου στις 11 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “Η οικονομική κατάσταση των εργαζομένων είναι πλέον στα όρια της εξαθλίωσης. ια το λόγο αυτό και επειδή η εταιρεία δεν δεσμεύεται για την καταβολή των δεδουλευμένων, η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου, αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας, που θα γίνει αύριο Τρίτη από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι”.

Κατά τη διάρκεια της στάσης θα πραγματοποιηθεί .Σ των εργαζομένων, καθώς επίσης θα δοθεί τύπου στο χώρο του εργοστασίου από την εργοστασιακή , τη Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου και τους εργαζόμε της ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση