Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αρχές Απριλίου η επόμενη διανομή από την Άνωση
Αρχές Απριλίου η επόμενη διανομή από την Άνωση

Αρχές Απριλίου η επόμενη διανομή από την Άνωση

Τέλη Μρτίου – ρχές Απριλίου προγραμματίζεται η επόμενη διανομή προϊόντων μέσω παραγγελιών από την , ενώ και σήμερα αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο πάρκινγκ απέναντι από το , προκειμένου να προμηθευτεί τα προϊόντα που είχε παραγγείλει, αλλά και να αγοράσει προϊόντα που υπήρχαν εκτός παραγγελιών.

Σύμφωνα με τον εθελοντή της ς Δημ. Τσιλογιάννη, οι παραγγελίες στη σημερινή διανομή έφθασαν τις 600 και συνολικά θα διατεθούν 7.5τ. προϊόντα. Ειδικότερα θα διατεθούν 651κ. φυσικά καθαριστικά της ΒΙΟΜΕ,( σε αυτή τη διανομή η Άνωση στηρίζει τους αγωνιζόμε εργαζόμε του ελεύθερου αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ), 3,3τ. ρύζι, 1.400κ. οσπρια, 900κ. μέλι, 500κ. και 600κ. παξιμάδια.

Επιπλέον στο χώρο διανομής υπάρχουν εκτός παραγγελίας και άλλα φυσικά καθαριστικά της ΒΙΟ.ΜΕ καθώς και άλλα προϊόντα όπως, κεφαλοτύρι παραδοσιακό, μανούρι ΠΟΠ, ανθότυρο, γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακό, άσπαστα, ψίχα και για πρώτη φορά έχει έρθει παραγωγός από την Πέλλα όπου διαθέτει προς πώληση πιπεριές Φλωρίνης ψητές, σάλτσα τομάτα, κομπόστα ροδάκινο, μαρμελάδα Ροδάκινο και δαμάσκηνο.

Η επόμενη διανομή προγραμματίζεται για τέλη του μήνα, αρχές Απριλίου κι όπως είπε «ο κόσμος ζητά πατάτες, λάδι κ.ά.

ανωση - Αντιγραφήανωση1 - Αντιγραφή

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση