Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αποζημειώσεις και επενδύσεις έθεσε ο Αχ. Μπέος στον Γερμανό πρόξενο
Αποζημειώσεις και επενδύσεις έθεσε ο Αχ. Μπέος στον Γερμανό πρόξενο

Αποζημειώσεις και επενδύσεις έθεσε ο Αχ. Μπέος στον Γερμανό πρόξενο

Συνάντηση με τον γενικό πρόξενο της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη Ίνγκο Βος είχε σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με τους δύο άντρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Ιανουάριο στην Θεσσαλονίκη.

Η Μαγνησία, η ανάγκη υλοποίησης νέων έργων και ολοκλήρωσης των όσων βρίσκονται εν εξελίξει, το κατοχικό δάνειο αλλά και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία συζήτησαν ο δήμαρχος Βόλου και ο πρόξενος στην σημερινή συνάντηση.

Ο δήμαρχος Βόλου ενημέρωσε τον Γερμανό πρόξενο για θέματα που δεν θίχτηκαν ποτέ τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ αυτών και για το κατοχικό δάνειο και την εξέλιξη του δικαστικού αγώνα για τις αποζημιώσεις των οφειλών της Γερμανίας προς την .

Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Μπέος στο Νομό υπάρχουν τέσσερις περιοχές που έχουν πληρώσει με αίμα την Γερμανική και έχουν χαρακτηριστεί Μαρτυρικές : η Δράκεια, η Κερασιά, η Νέα Αγχίαλος και Ριζόμυλος.

Επίσης ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στα έργα που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή αλλά και σε όσα βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα ενίσχυσης της αγοράς με και μείωσης της ανεργίας με την προσέλκυση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο κ. Βος δήλωσε ανοιχτός στην συνεργασία σε ό,τι αφορά το θέμα των αποζημιώσεων των οφειλών της Γερμανίας προς την , ενώ για την δρομολόγηση της συνεργασίας των δύο πλευρών τόσο στο προαναφερόμενο θέμα όσο και στην προσέλκυση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ορίστηκε νέο ραντεβού, αυτή την φορά στην Θεσσαλονίκη, μέσα στον Ιανουάριο.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο άνδρες αντάλλαξαν αναμνηστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση