Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απορρίφθηκε η προσφυγή του Χρ. Καραζούπη
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Χρ. Καραζούπη

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Χρ. Καραζούπη

Ως νόμο αβάσιμη απορρίφθηκε η προσφυγή του Χρ. Καραζούπη που είχε καταθέσει στις 9/5/2016 στην Διοίκηση και στρέφονταν κατά απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού. Η σχετική απόφαση του εν. ραμματέας ς Διοίκησης δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται μεταξύ άλλων «…Επειδή οι ανωτέρω αιτιάσεις του προσφεύγοντος άπτονται αποκλειστικά σε λόγους ουσίας καθώς αφενός, η αρμοδιότητα για τη λήψη απόφασης σχετική με την προάσπιση συμφερόντων του Δήμου που τυχόν έχουν πληγεί, ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο το Δήμο διά των αρμόδιων οργάνων του, και αφετέρου η κρίση σχετικά με την απόρριψη ή αποδοχή της δήλωσης Πολιτικής Αγωγής του Δήμου ενώπιον ποινικού Δικαστηρίου ανήκει αποκλειστικά στο εν λόγω Δικαστήριο. Περαιτέρω η Δικαστική κρίση επί της ως άνω υπόθεσης συνιστά αποκλειστική αρμοδιότητα του ιδίου του δικαστηρίου κι όχι του προσφεύγοντος.

Επειδή όπως προκύπτει από το ανωτέρω γνωμοδοτικό σημείωμα του ομικού Συμβούλου του Δήμου Αλμυρού συγκεκριμένη υπόθεση απαιτεί «ειδικές γνώσεις κι εμπειρία ποινικού δικαίου» ενώ ταυτόχρονα συντρέχει στο πρόσωπό του «προσωπικό κώλυμα» ς φύσεως, απορρίπτουμε την από 9/5/2016 προσφυγή του Χρ. Καραζούπη δημοτικού υπαλλήλου, Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού κατά της υπ' αρίθμ 102/26/4/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού ως νόμο αβάσσιμη».

Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή από οποιονδήποτε έχει έννομα συμφέρον ενώπιον της ειδικής ς του υ 152 του .3463/2006 «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας» εντός ς ενός μηνός από την έκδοση της απόφασης ή την κοινοποίησής της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση