Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αποψιλώθηκε η παιδική χαρά που γειτνιάζει με το κτίριο της ΕΡΑ Βόλου
Αποψιλώθηκε η παιδική χαρά που γειτνιάζει με το κτίριο  της  ΕΡΑ Βόλου

Αποψιλώθηκε η παιδική χαρά που γειτνιάζει με το κτίριο της ΕΡΑ Βόλου

Αποψιλώθηκε η που γειτνιάζει με το που στεγάζετι η ΕΡΤ , ενώ η υπηρεσί Πρασίνου προχώρησε σήμερα σε κλάδεμα και κοπές δένδρων, ενώ τις προηγούμενες ημέρες απομακρύνθηκαν όλα τα παλιά παιχνίδια, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα με προδιαγραφές ασφαλείας ώστε να λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την ΕΒΕΤΑΜ.

Οι ευκάλυπτοι κόπηκαν και απέμειναν κορμοί ενώ άλλα δένδρα κλαδεύτηκαν σε σημείο τέτοιο που πλέον η παιδική χαρά δεν διαθέτει πράσινο για σκίαση.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο γεωπόνος της Διεύθυνσης Πρασίνου κ. Αντωνιάδης, οι ευκάλυπτοι ήταν ιδιαίτερα ψηλοί και επικίνδυνοι να πέσουν σε περίπτωση δυνατών ανέμων που συχνά πνέουν. Ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα δένδρα μεγαλώνουν γρήγορα και εκτίμησε ότι σε λίγους μήνες θα έχουν αναπτυχθεί και πάλι.

Επιπλέον σε σημεία που υπήρχε χαμηλή βλάστηση, απομακρύνθηκαν τελείως και θα φυτευτούν νέα όπως και δένδρα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας παιδικής χαράς.

Επίσης κλαδεύτηκαν ή κόπηκαν δένδρα που ενοχλούσαν τις οικοδομικές εργασίες και διευκρίνισε ότι οι εργασίες αυτές έπρεπε να γίνουν τ, πριν τοποθετηθεί ο νέος τάπητας και τα παιχνίδια.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Πρασίνου επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα σκίασης της παιδικής χαράς, καθώς αυτή δεν θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση