Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αποκατάσταση ζημιών δημοτικού φωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης
Αποκατάσταση ζημιών δημοτικού φωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης

Αποκατάσταση ζημιών δημοτικού φωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης

Επισκευές κι επιδιορθώσεις στ δίκτυα δημοτικού φωτισμού καθώς και στους φωτεινούς διενεργεί, όλο το έτος, η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης του δήμου Βόλου.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα που αφορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, έγινε αποκατάσταση των βλαβών που παρουσιάστηκαν στους κόμβους φωτεινής σηματοδότησης στη Ορμινίου με Θερμοπυλών, στην Αναλήψεως με Παγασών, στον Περιφερειακό, στον κόμβο υ και Αγ. Βαρβάρας, στη 2ας Νοεμβρίου με Ζάχου, στην Ελ. Βενιζέλου με Δοξοπούλου, στη Γ. Δήμου με Κύπρου, στη Μπόσταρη με Αγ. Αναργύρων, στη Μαιάνδρου με Ταξιαρχών, στη Λαμπράκη με Σέκερη, στην Αθηνών με Ηρώων υ, στην Ιωλκού με Αγ. Παρασκευή, στη Σταδίου με Δοξοπούλου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν κατά περίπτωση αντικατάσταση τροφοδοτικών, φαναριών και πλακετών.

Όσον αφορά τις επισκευές στο δημοτικό φωτισμό το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων στην Νέα Αγχίαλο και έγινε και επισκευή των ζημιών που διαπιστώθηκαν στα πάρκα του Δημαρχείου, της Μελίνας Μερκούρη, της Βαμβακουργίας στη και του Μέρου στην Αγία Παρασκευή καθώς επίσης και κάποιες επισκευές στην Αγριά.

Επίσης έγινε επισκευή στο υπόγειο δίκτυο όπου διαπιστώθηκαν στα και στην οδό Εφραιμίδου.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Aθ. Σταυρίδης σημείωσε ότι οι βλάβες που προκύπτουν καθημερινά στο είναι πολλές και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση