Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ
Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ

Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ

Απόφαση για τον ορισμό των διευθυντών Υπηρεσιών και των Προϊσταμένων Τμημάτων, βάσει των άρθρων 2 & 3 του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, αναμένεται να λάβει αύριο στις 12.30 το μεσημέρι το Δ.Σ. της .

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα και για τον καθορισμό ειδικού ωραρίου του προσωπικού, λειτουργίας των Υπηρεσιών της , την καθιέρωση εξαιρέσεων από την 5νθήμερη εργασία και την υπερωριακή του προσωπικού.

Ακόμη, το Δ.Σ. της ΜΒ, θα λάβει απόφαση για έγκριση μηνιαίας ς του αροέδρου Δ.Σ., ενώ θα εγκρίνει την αμοιβή του νομικού συμβούλου και θα λάβει απόφαση για τη χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθς εργασίας στο προσωπικό της Επιχείρησης.

Επίσης, το Δ.Σ. της Επιχείρησης θα λάβει απόφαση για τη συγκρότηση Επιτροπής κλήρωσης μελών των Επιτροπών Διαγωνισμού Έργων, Προμηθειών, Παραλαβής Έργων και Προμηθειών και για τον ορισμό Επιτροπών Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων της ΔΕΥΑΜΒ.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό αρδευτικής περιόδου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου, τον αριθμό θέσεων υδρονομέων ανά Δημοτική Ενότητα και για την έγκριση ς καθαριστών υδραυλάκων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση