Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ
Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ

Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ

για τον ορισμό των διευθυντών Υπηρεσιών και των Προϊσταμένων Τμημάτων, βάσει των άρθρων 2 & 3 του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, αναμένεται να λάβει αύριο Μεγάλη Τρίτη στις 12.30 το μεσημέρι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Επίσης, θα ληφθεί για την προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ανταποδοτικού χαρακτήρα και για τον καθορισμό ειδικού ωραρίου του προσωπικού, λειτουργίας των Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ, την καθιέρωση εξαιρέσεων από την 5νθήμερη και την υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού.

Ακόμη, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, θα λάβει απόφαση για μηνιαίας αποζημίωσης του αντιπροέδρου Δ.Σ., ενώ θα εγκρίνει την αμοιβή του νομικού συμβούλου και θα λάβει απόφαση για τη χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο προσωπικό της Επιχείρησης.

Επίσης, το Δ.Σ. της Επιχείρησης θα λάβει απόφαση για τη συγκρότηση Επιτροπής κλήρωσης μελών των Επιτροπών Διαγωνισμού Έργων, Προμηθειών, Παραλαβής Έργων και Προμηθειών και για τον ορισμό Επιτροπών Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων της ΔΕΥΑΜΒ.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό αρδευτικής περιόδου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου, τον αριθμό θέσεων υδρονομέων ανά Δημοτική Ενότητα και για την απασχόλησης καθαριστών υδραυλάκων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ομαλά η έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/fjuUTf7If9 -

  • Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021 #ΚempoKarate - https://t.co/494MBUSP8k -

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

"Αλιεύοντας" την είδηση