Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ
Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ

Απόφαση για ορισμό διευθυντών και προϊσταμένων της ΔΕΥΑΜΒ

Απόφαση για τον ορισμό των διευθυντών Υπηρεσιών και των Προϊσταμένων Τμημάτων, βάσει των άρθρων 2 & 3 του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, αναμένεται να λάβει αύριο στις 12.30 το μεσημέρι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ανταποδοτικού χαρακτήρα και για τον καθορισμό ειδικού ωραρίου του προσωπικού, λειτουργίας των Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ, την καθιέρωση εξαιρέσεων από την 5νθήμερη και την υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού.

Ακόμη, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, θα λάβει απόφαση για μηνιαίας αποζημίωσης του αντιπροέδρου Δ.Σ., ενώ θα εγκρίνει την αμοιβή του νομικού συμβούλου και θα λάβει απόφαση για τη χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο προσωπικό της Επιχείρησης.

Επίσης, το Δ.Σ. της Επιχείρησης θα λάβει απόφαση για τη συγκρότηση Επιτροπής κλήρωσης μελών των Επιτροπών Διαγωνισμού Έργων, Προμηθειών, Παραλαβής Έργων και Προμηθειών και για τον ορισμό Επιτροπών Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων της ΔΕΥΑΜΒ.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό αρδευτικής περιόδου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου, τον αριθμό θέσεων υδρονομέων ανά Δημοτική Ενότητα και για την απασχόλησης καθαριστών υδραυλάκων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

"Αλιεύοντας" την είδηση