Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αποδυναμώνεται με μεταθέσεις το Λιμεναρχείο Βόλου
Αποδυναμώνεται με μεταθέσεις  το Λιμεναρχείο Βόλου

Αποδυναμώνεται με μεταθέσεις το Λιμεναρχείο Βόλου

Αποδυνμώνετι σύμφωνα με πληροφορίες το Βόλου μετά από απόφαση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, για των Λιμενικών Σταθμών από πέντε σε τρεις, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Καλλι, που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διαταγή του Αρχηγείου 30 αξιωματικοί, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικοί, συμπλήρωσαν τα χρόνια παραμονής τους στο Βόλου και θεωρούνται υπεράριθμοι.

Για το λόγο αυτό καλούνται να παρουσιαστούν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου σε διάφορες λιμενικές όπως Κύμη, Στυλίδα, και Πειραιά.

Με την μετάθεση 30 ατόμων, το Λιμεναρχείο Βόλου θα αποδυναμωθεί σημαντικά και το βέβαιο είναι ότι το προσωπικό δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υπηρεσίες που προσφέρει και που είναι η γενική αστυνόμευση – τροχαία, η δημόσια και κρατική ασφάλεια, η ασφάλεια ναυσιπλοΐας, η έρευνα και διάσωση, η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, η ασφάλεια πλοίων και λιμενικών εγκαταστάσεων και το προσωπικό των πλοίων.

α σημειωθεί ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλυο σήμερα διαθέτει προσωπικό 98 ατόμων, το Τμήμα Αγιόκαμπου 20 άτομα, το Τμήμα Αμαλιάπολης 18 άτομα και το Τμήμα Τρικέρων οκτώ άτομα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση