Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Από Δευτέρα νέος εργολάβος φύλαξης στο Νοσοκομείο Βόλου
Από Δευτέρα νέος εργολάβος φύλαξης στο Νοσοκομείο Βόλου

Από Δευτέρα νέος εργολάβος φύλαξης στο Νοσοκομείο Βόλου

Ολοκληρώθηκε σήμερα, και μάλιστα με σημαντικό ποσοστό έκπτωσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο για την ανάθεση της ς του οσοκομείου Βόλου. Από τη Δευτέρα, εγκαθίσταται ο νέος εργολάβος στο «Αχιλλοπούλειο», διατηρώντας τις θέσεις εργασίας.

Τη Δευτέρα ξεκινά η νέα εργολαβία ς του Νοσοκομείου Βόλου. Σήμερα ολοκληρώθηκε ο και κατοχυρώθηκε ο εργολάβος που θα για τους επόμενους 12 μήνες θα αναλάβει την φύλαξη του «Αχιλλοπούλειου». Μάλιστα, η εργολαβία θα κοστίσει 70.000 ευρώ λιγότερα στο Νοσοκομείο σε σχέση με την παλαιότερη (169.000 ευρώ αντί 229.000 ευρώ), διατηρώντας παράλληλα τις 11 θέσεις εργασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλη μείωση είχε επιτευχθεί και στο κόστος της εργολαβίας για την του Νοσοκομείου που τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Δεκέμβριο (150.000 ευρώ λιγότερα, από 850.000 ευρώ σε 700.000 ευρώ), ενώ παράλληλα αυξήθηκαν από 21 σε 29 οι θέσεις εργασίας.

Με τον τρόπο αυτό, έγινε εξοικονόμηση σημαντικού ποσού πόρων του Νοσοκομείου, χωρίς όμως να γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται αρκετοί ηλεκτρονικοί , βάσει της διαδικασίας των οποίων επιτυγχάνεται η , η μείωση του κόστους και η μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Την ερχόμενη εβδομάδα, μάλιστα, αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ύψους 1,9 εκ. ευρώ για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας. Το αυτό είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας διοίκησης του Νοσοκομείου και τώρα βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση