Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Από Δευτέρα νέος εργολάβος φύλαξης στο Νοσοκομείο Βόλου
Από Δευτέρα νέος εργολάβος φύλαξης στο Νοσοκομείο Βόλου

Από Δευτέρα νέος εργολάβος φύλαξης στο Νοσοκομείο Βόλου

Ολοκληρώθηκε σήμερα, και μάλιστα με σημαντικό ποσοστό έκπτωσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο διαγωνισμός για την ανάθεση της φύλαξης του Νοσοκομείου Βόλου. Από τη Δευτέρα, εγκαθίσταται ο νέος εργολάβος στο «Αχιλλοπούλειο», διατηρώντας τις .

Τη Δευτέρα ξεκινά η νέα εργολαβία φύλαξης του Νοσοκομείου Βόλου. Σήμερα ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός και κατοχυρώθηκε ο εργολάβος που θα για τους επόμενους 12 μήνες θα αναλάβει την φύλαξη του «Αχιλλοπούλειου». Μάλιστα, η εργολαβία θα κοστίσει 70.000 ευρώ λιγότερα στο Νοσοκομείο σε σχέση με την παλαιότερη σύμβαση (169.000 ευρώ αντί 229.000 ευρώ), διατηρώντας παράλληλα τις 11 .

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλη είχε επιτευχθεί και στο κόστος της εργολαβίας για την καθαριότητα του Νοσοκομείου που τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Δεκέμβριο (150.000 ευρώ λιγότερα, από 850.000 ευρώ σε 700.000 ευρώ), ενώ παράλληλα αυξήθηκαν από 21 σε 29 οι θέσεις εργασίας.

Με τον τρόπο αυτό, έγινε εξοικονόμηση σημαντικού ποσού πόρων του Νοσοκομείου, χωρίς όμως να γίνουν στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται αρκετοί ηλεκτρονικοί , βάσει της διαδικασίας των οποίων επιτυγχάνεται η διαφάνεια, η του κόστους και η των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Την ερχόμενη εβδομάδα, μάλιστα, αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ύψους 1,9 εκ. ευρώ για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο και τα . Το έργο αυτό είχε ενταχθεί στο αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας διοίκησης του Νοσοκομείου και τώρα βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

  • Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας - https://t.co/J8FYmP5vU6… -

"Αλιεύοντας" την είδηση