Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κόπηκε το νήμα της ζωής του Άγγελου Λεμονή
Κόπηκε το νήμα της ζωής του Άγγελου Λεμονή

Κόπηκε το νήμα της ζωής του Άγγελου Λεμονή

Tο νήμα της ζωής του Άγγελου Λεμονή κόπηκε στα 49 έτη και το γεγονός προκάλεσε θλίψη τόσο στο , όπου διατηρούσε ταβέρνα όσο και στους κόλπους της ΝΔ της οποίας ήταν στέλεχος.

Ο εκλιπών ήταν επικεφαλής της αολίτευσης στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και κατέλιπε σύζυγο και δύο παιδιά.

Η

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό του μέλους της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νοτίου Πηλίου και πρώην μέλους της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μαγνησίας Άγγελου Λεμονή, συνήλθε εκτάκτως σε και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο της Μαγνησίας.

Ο Χρ.
Συλλυπητήρια δήλωση έκανε και ο ς Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μουκώρος, ο οποίος τονίζει: “Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον απροσδόκητο θάνατο του Άγγελου Λεμονή, με τον οποίο με συνέδεε βαθύτατη προσωπική φιλία και αμοιβαία εκτίμηση.

Υπήρξε άριστος επαγγελματίας και μαχητικός αυτοδιοικητικός. Με τιμούσε για πολλά χρόνια με τη φιλία του και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων όσων πιστεύαμε σε κοινές ιδέες, αρχές και αξίες.

Η προσφορά του στον τόπο του, τον οποίο αγαπούσε πολύ, αφήνει παρακαταθήκη για τις επόμενε γενιές των αυτοδιοικητικών. Παρά το γεγονός ότι έφυγε τόσο νωρίς, κατόρθωσε να αφήσει στην τοπική έντονο το επαγγελματικό, κοινωνικό και πολιτικό του αποτύπωμα.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους γονείς, στη σύζυγο και στα δύο παιδιά του.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση