Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Απέρριψε η Αποκεντρωμένη την αύξηση Μ.Κ. των Σφαγείων Βόλου
Απέρριψε η Αποκεντρωμένη την αύξηση Μ.Κ. των Σφαγείων Βόλου

Απέρριψε η Αποκεντρωμένη την αύξηση Μ.Κ. των Σφαγείων Βόλου

Απέρριψε η Αποκεντρωμένη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για του μετοχικού κεφαλαίου των Σφαγείων με το αιτιολογικό ότι δεν είναι νόμιμη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής Βόλου η οποία δήλωσε: ” Όταν ο Τσέλιγκας δεν περιορίζεται στα πρόβατά του αλλά επιχειρεί να ασκήσει τα είναι τραγικά.

Έτσι ο κ. Τσέλιγκας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απεφάνθη ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για του μετοχικού κεφαλαίου των Σφαγείων δεν είναι νόμιμη και την απέρριψε.

Ωστόσο ο κ. Τσέλιγκας προφανώς λάτρης της γραφειοκρατίας και όχι της ουσίας, φαίνεται να μην συνειδητοποιεί το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργεί, αφού τώρα οι ήδη μεγάλες απαιτήσεις του Δημοσίου για φόρους και εισφορές, περασμένων ετών και διοικήσεων, θα γίνουν τεράστιες με την επιβολή προστίμων και προσαυξήσεων.

Και αυτό σημαίνει ότι οι του Βόλου θα κληθούν να αναλάβουν κι άλλα αβάσταχτα βάρη, αφού είναι προφανές ότι το Δημόσιο θα στραφεί κατά του Δήμου.

Εν τέλει ο κ. Τσέλιγκας αν δεν ενδιαφέρεται για τους , ας ενδιαφερθεί για το πού θα σφάζουν τα αμνοερίφια, αφού και η τύχη των Σφαγείων τίθεται πλέον εν κινδύνω”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση