Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Απέπλευσαν από τις Σποράδες “Flying Cat” και “Πρωτεύς”
Απέπλευσαν από τις Σποράδες “Flying Cat” και “Πρωτεύς”

Απέπλευσαν από τις Σποράδες “Flying Cat” και “Πρωτεύς”

Απέπλευσαν από τα νησιά των Σποράδων σήμερα το πρωί το “Flying Cat 6” και το επιβατηγό – οχηματαγωγό “”.

Το Flying Cat αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου στις 10 το πρωί ενώ άγνωστο παραμένει αν θα αποπλεύσει από Βόλο για στις 2.30 μ.μ. που έχει προγραμματισμένο .

Αντίστοιχα το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “” αναμένεται να καταπλεύσει στις 10.45 στο λιμάνι του Βόλου, ωστόσο όπως έγινε γνωστό λόγω της 24ωρης απεργίας δε θα αποπλεύσει από Βόλο για στις 12 το μεσημέρι αλλά θα πραγματοποιήσει αύριο στις 8 το πρωί το δρομολόγιό του.

Eν τω μεταξύ, κανονικά κατέπλευσαν σήμερα το πρωί από τα νησιά το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» και το Flying Cat 6, στο λιμάνι του Βόλου, αλλά δεν θα εκτελέσουν ξανά δρομολόγια, λόγω συμμετοχής των πληρωμάτων τους στην .

Στην του Βόλου ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 20 μέλη της Π..Ο. και συνταξιούχοι του ΝΑΤ, στους οποίος γνωστοποιήθηκε ότι τα πληρώματα συμμετέχουν στην απεργία και δεν θα γίνουν δρομολόγια.

Στο μεταξύ, από σήμερα Πέμπτη, το Βόλος – Σποράδες θα εκτελεί το (που ολοκλήρωσε τις επισκευές), διότι το Flying Cat 6, πήγε στον Πειραιά για επισκευές.

Τα δρομολόγια είναι καθημερινά απόπλους από το Βόλο προς τα νησιά στις 14.30 και Κυριακές 16.00. Στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, καθώς και την Πρωτοχρονιά δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια, στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, δεν θα γίνει απόπλους από το λιμάνι του Βόλου, στις 27Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου δεν θα γίνει απόπλους από την Αλόννησο και, τέλος, στις 6 Ιανουαρίου και 3 Μαρτίου 2016, ο απόπλους από το Βόλο θα γίνει στις 15.20.

Τα δρομολόγια του θα ισχύσουν μέχρι τις 25 Απριλίου 2016.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση