Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απεδήμησε εις Κύριον ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Γιώργος Αντωνόπουλος
Απεδήμησε εις Κύριον ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας  Γιώργος Αντωνόπουλος

Απεδήμησε εις Κύριον ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Γιώργος Αντωνόπουλος

Απεδήμησε εις Κύριον ο πρώην πρόεδρος της ΟΔΕ της Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος κηδεύτηκε το πόγευμ  σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο νέος πρόεδρος της ΟΔΕ Μαγνηξσίας Δ. Νταόπουλος σε συλλυπητήριο αναφέρει: “Μεγάλη απώλεια για τη στη Μαγνησία αποτελεί  η αποδημία του Γιώργου Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου με ήθος, σεμνότητα, εργατικότητα, που προσέφερε τα μέγιστα στην παράταξη από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ και καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος ήταν υπηρέτης της παράταξης. Αγωνιστής για την πρόοδο της χώρας και με μεγάλη συνεισφορά στην κοινωνία του Βόλου. Άφησε σε όλους εμάς μια πλούσια παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τα ιδεώδη μας για μια Ελλάδα Ευρωπαϊκή, ελεύθερη, που θα προσφέρει στον τόπο.

Η ΝΟΔΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.”

Συλλυπητήριο Μιχ. Μιτζικού

Συλλυπητήριο απέστειλε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ και πολιτευτής της ΝΔ στη Μαγνησία Μιχ. , στο οποίο σημειώνει:” Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Ιωάν. Αντωνόπουλου, ο οποίος έφυγε το Σάββατο 14 Μαΐου 2016.

Ο Γεώργιος Ι. Αντωνόπουλος, επιφανής συμπολίτης μας, υπήρξε ένας στοργικός σύζυγος και πατέρας και πάνω απ´όλα άνθρωπος.

Ως Πρόεδρος ΝΟΔΕ Μαγνησίας προσέφερε και έδωσε μάχες και μάχες για την Παράταξη.

Το ήθος του και η συμπεριφορά του αποτελούν παρακαταθήκη για εμάς τους νεότερους”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση