Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εξαπατούσε Βολιώτες 42χρονος και συνελήφθη
Εξαπατούσε Βολιώτες 42χρονος και συνελήφθη

Εξαπατούσε Βολιώτες 42χρονος και συνελήφθη

Έξι περιπτώσεις απάτης, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο δίμηνο στην πόλη του Βόλου εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της και συνελήφθη, σήμερα (26-11-2015) το μεσημέρι στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 42χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από (16-10-2015) έως και σήμερα, ο 42χρονος χρησιμοποιούσε το πρόσχημα προσωπικών διασυνδέσεων με άτομο του Ο.Δ.Δ.Υ. Αττικής για δήθεν εξασφάλιση διάθεσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προς τα θύματά του σε πολύ καλές τιμές.

Ενεργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, κατόρθωσε να αποσπάσει από έξι διαφορετικά άτομα το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.905) ευρώ, ως προκαταβολές για τη δήθεν επικείμενη αγορά.

Η παράδοση των χρημάτων από τα στον δράστη λάμβανε χώρα τόσο διά ζώσης όσο και μέσω τραπεζικών καταθέσεων, ενώ προκειμένου να γίνει πιο πειστικός, ο 42χρονος τους ζητούσε να συντάξουν ψευδείς υπεύθυνες περί δήθεν συμμετοχής τους σε δημοπρασίες του Ο.Δ.Δ.Υ.

Ως προς το χρονικό της σύλληψής του, σήμερα το μεσημέρι προκαθορίστηκε μεταξύ του δράστη και ενός από τα θύματά του, Βολιώτη ηλικίας 40 ετών. Κατά τη διάρκεια του , ο δράστης παρέλαβε από τον 40χρονο το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ως έξοδα για μεταφορά οχήματος που δήθεν είχε αγοράσει, από την στο Βόλο.

Από την κατοχή του δράστη, καθώς και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ,
• το κινητό του τηλέφωνο, ως μέσο επικοινωνίας με τα θύματά του,
• δεκατρείς υπεύθυνες των θυμάτων και
• πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα , θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έξι θετικά κρούσματα στα rapid-test στον Βόλο #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/HUoECWjxme -

  • Ομαλά η έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/fjuUTf7If9 -

  • Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021 #ΚempoKarate - https://t.co/494MBUSP8k -

"Αλιεύοντας" την είδηση