Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Απαγόρευση μετακίνησης σε δάση και εθνικούς δρυμούς
Απαγόρευση μετακίνησης σε δάση και εθνικούς δρυμούς

Απαγόρευση μετακίνησης σε δάση και εθνικούς δρυμούς

Από την Π.Ε. και Σποράδων ανακοινώνεται ότι με την ΠΝΠ/ΦΕΚ 3953/Β/26-08- παρατείνεται η ισχύς της ΠΝΠ /ΦΕΚ 138//05. 08. με θέμα «Έκτακτα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών» μέχρι την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου και ώρα 06:00.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει :

1. καθολική απαγόρευση κάθε μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε () περιοχές NATURA, (Β) δάση, (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά δάση και (ε) άλση εντός οικιστικών ιστών με το πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ και

2. καθολική απαγόρευση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά όπως καύση καλαμιών, απορριμμάτων, κάπνισμα μελισσιών, οξυγονοκόλληση κλπ. με το πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης να ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Η   Κολυνδρίνη Δωροθέα με νέα της προς τους Δήμους της ΠΕ και Σποράδων τους καλεί να ενημερώσουν άμεσα τους πολίτες καθώς και τους κτηνοτροφικούς, αγροτικούς και μελισσοκομικούς συλλόγους για την ανάγκη της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων και τις συνέπειες που προβλέπονται από την ΠΝΠ/ΦΕΚ 3953/Β/26-08-.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση