Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αντλήσεις νερών από την Π.Υ. σε σπίτια στο Βόλο
Αντλήσεις νερών από την Π.Υ. σε σπίτια στο Βόλο

Αντλήσεις νερών από την Π.Υ. σε σπίτια στο Βόλο

Αντλήσεις βρόχινου νερού πό τρί υπόγεια στο Βόλο έκανε σήμερα το απόγευμα η Υπηρεσία, λόγω της βροχόπτωσης που συνεχίζεται από χθες με μικρές διακοπές, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και της .

Η βροχόπτωση συνεχίστηκε, με έντονο ρυθμό και σήμερα, αλλά δεν σημειώθηκαν πλημμύρες σε κανένα σημείο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, αν και τις τελευταίες δύο μέρες έχει ρίξει μηνών

Τα επτά συνεργεία Πολιτικής Προστασίας από χθες κάνουν παρεμβάσεις καθαρισμού των φρεατίων, για να έχουν δίοδο τα νερά της ς, ενώ συνεργεία της καθαρίζουν το εσωτερικό των φρεατίων, όπου παρατηρούνται προβλήματα.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Βιολέττα Καντόλα, παρεμβάσεις καθαρισμού των φρεατίων έγιναν χθες στις Αλυκές και σε διάφορα σημεία του , στη Ν. Αγχίαλο, έγινε ενός σημείου που υπήρχε πρόβλημα από ιδιώτη με Jcb, αλλά και σημειακά στην πόλη.

Αύριο Τετάρτη, οι βροχές αναμένεται να συνεχιστούν και για το λόγο αυτό πρόκειται να γίνει καθαρισμός των φρεατίων στην οδό .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση