Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ: Άρση μέτρων για τα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος
Αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ: Άρση μέτρων για τα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ: Άρση μέτρων για τα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος

 

Με δεδομένη, μια πρώτη που μπορούμε να κάνουμε από τις προσλαμβάνουσες μας, μετά τη μερική από την 4η Μαΐου και την κατάσταση που επικρατεί μετά τη λειτουργία της εμπορικής αγοράς, διαπιστώνουμε τελικά, πως είναι επιβεβλημένη και η λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος. Απορίας άξιον πως ουρές ατελείωτες έξω από αλυσίδες καταστημάτων, δεν δημιουργούν προβληματισμό, ή έστω αυτός ο προβληματισμός παραμένει μόνο στη σκέψη, ενώ ο προβληματισμός για τη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνεχίζει να τα κρατά κλειδωμένα.

Όπως το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων έχει συμμορφωθεί απόλυτα με τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας, λαμβάνοντας όλα τα προφύλαξης από την πανδημία του -19, έτσι και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με και αντισηπτικά και όλα τα τήρησης απόστασης που θα υποδειχθούν είτε από το Υπουργείο σας, είτε από τους ειδικούς λοιμωξιολόγους.

Οι ίδιοι έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν το πόσο υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι είναι, κατά τους τακτικούς ελέγχους που διενεργούν οι υπηρεσίες μας.

Καθημερινά και εμείς γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών των επιχειρηματιών, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με οικονομικό μαρασμό και οριστικό κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, εάν δεν λειτουργήσουν άμεσα.

Εκτός αυτού το άνοιγμα των καταστημάτων θα αποσυμφορήσει σε μέγιστο βαθμό τις παραλίες, τις πλατείες και όλους τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, όπου παρατηρείται καθημερινά μεγάλος συνωστισμός.

Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε να επανεξετάσετε, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της πορείας της πανδημίας, το άμεσο άνοιγμα και αυτών των καταστημάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανακοίνωση του Τομεακού Συμβουλίου ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών… - https://t.co/AtJyNCtQIj -

  • Για διατάραξη κοινής ησυχίας συνελήφθη ιδιοκτήτης ψητοπωλείου #ιδιοκτήτηςψητοπωλείου - https://t.co/vNBjxv3Gxk -

  • Παρουσίαση της δράσης ΜΝΑΕ στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/mUDgaqLMWm -

"Αλιεύοντας" την είδηση