Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αντικατάσταση μελών σε Ν.Π. και Επιτροπές στο αυριανό Δ.Σ. Βόλου

Αντικατάσταση μελών σε Ν.Π. και Επιτροπές στο αυριανό Δ.Σ. Βόλου

 

 

Αντικατάσταση των μελών της μείζονος μειοψηφίας που ανεξαρτητοποιήθηκαν στα Νομικά Πρόσωπα και τις επιτροπές του Δήμου Βόλου, θα γίνει στην αυριανή  έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, στις 11.30 το πρωί.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός της εύρυθμης λειτουργίας των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων, μετά την ανεξαρτητοποίηση των Δημοτικών Συμβούλων (όσον αφορά στα θέματα 1-8), καθώς και στα πιεστικά χρονικά περιθώρια προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα με ΕΣΠΑ (όσον αφορά στα θέματα 9 & 10).

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει αποφάσεις για την αντικατάσταση των μελών της μειοψηφίας που ανεξαρτητοποιήθηκαν, στο Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στο Δ.Σ. της , στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της .Ε., στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΦΟΔΣΑ και στο Δ.Σ. του «Μουσείο Αλέξανδρου Κ. Δάμτσα».

Τέλος  θα ληφθεί έγκρισης του 3ου .Π.Ε. και του 3ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Παρέμβαση σε δύο κτίρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς για τη δομής Σ.Υ.Δ.» και του 5ου Νηπιαγωγείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση