Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αντικατάσταση μελών σε Ν.Π. και Επιτροπές στο αυριανό Δ.Σ. Βόλου

Αντικατάσταση μελών σε Ν.Π. και Επιτροπές στο αυριανό Δ.Σ. Βόλου

 

 

Αντικατάσταση των μελών της μείζονος μειοψηφίας που ανεξαρτητοποιήθηκαν στα και τις επιτροπές του Δήμου , θα γίνει στην αυριανή  έκτακτη του Δημοτικού Συμβουλίου , στις 11.30 το πρωί.

Το κατεπείγον της ς έγκειται στο γεγονός της εύρυθμης λειτουργίας των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων, μετά την ανεξαρτητοποίηση των Δημοτικών Συμβούλων (όσον αφορά στα θέματα 1-8), καθώς και στα πιεστικά χρονικά περιθώρια προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα με χρηματοδότηση (όσον αφορά στα θέματα 9 & 10).

ημοτικό Συμβούλιο θα λάβει αποφάσεις για την αντικατάσταση των μελών της μειοψηφίας που ανεξαρτητοποιήθηκαν, στο Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στο Δ.Σ. της , στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της ΑΝΕΒΟ Α.Ε., στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΦΟΔΣΑ και στο Δ.Σ. του « Αλέξανδρου Κ. Δάμτσα».

Τέλος  θα ληφθεί απόφαση έγκρισης του 3ου Α.Π.Ε. και του 3ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Παρέμβαση σε δύο κτίρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς για τη δομής Σ.Υ.Δ.» και του 5ου Νηπιαγωγείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση