Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αντιδρούν οι κάτοικοι της Νέας Δημητριάδας για το κυκλοφοριακό
Αντιδρούν  οι κάτοικοι  της Νέας Δημητριάδας για το κυκλοφοριακό

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Νέας Δημητριάδας για το κυκλοφοριακό

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Νέας Δημητριάδας για το κυκλοφοριακό στην οδό Αλκίππης στη σήραγγα της Γορίτσας.
Με αφορμή τις συνεχόμενες αντιδράσεις των κατοίκων ο δήμαρχος Βόλου προέβη στην παρακάτω δήλωση: « Αυτή η πόλη οδηγήθηκε στον μαρασμό και την εξαθλίωση από τις πολλές διαβουλεύσεις. Η δημοτική αρχή δεν αποφασίζει με γνώμονα πολιτικά ρουσφέτια και ψηφοθηρικά. Λειτουργούμε για το καλό της πόλης.»

Ο Αχ. τόνισε ότι από την αρχή είχε χαρακτηρίσει την λύση της σήραγγας μη δημιουργική, όμως όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «μετά από συζήτηση με τους κατοίκους βάλαμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά και είπαμε ότι για το καλό της ευρύτερης περιοχής θα δοθεί εν τέλει σε κυκλοφορία».

Σχετικά με το πρόβλημα που παρατηρείται τις και τις αργίες και δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλη την πόλη, η δημοτική αρχή σε με την σε με άλλους κάνει ήδη παρεμβάσεις. «Αν σε κάποιους δεν αρέσει υπάρχει και ξύδι. Δεν λειτουργούμε για ιδιοτέλειες ή για οικογένειες, αλλά για το καλό όλης της πόλης.

Άρα είναι μονόδρομος αυτή η λύση, είναι η ασφαλέστερη, εφαρμόζεται παγκοσμίως όταν υπάρχει ώρα αιχμής και κυκλοφοριακού προβλήματος και θα εφαρμοστεί κι εδώ. Η σήραγγα δίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των πολιτών. Και όσο για εκείνους που διαμαρτύρονται και έχουν κάποιο δίκιο, πρόκειται για 12 το καλοκαίρι. Ο είναι όλων μας.»

Να σημειωθεί ότι μέχρι αύριο το αργότερο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση του κόσμου επί του θέματος, ενώ η δημοτική αρχή ευελπιστεί στην λειτουργία του εν λόγω μέτρου από την Κυριακή και Δευτέρα του .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση