Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αντιδρούν οι κάτοικοι της Νέας Δημητριάδας για το κυκλοφοριακό
Αντιδρούν  οι κάτοικοι  της Νέας Δημητριάδας για το κυκλοφοριακό

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Νέας Δημητριάδας για το κυκλοφοριακό

Αντιδρούν οι της Νές Δημητριάδς για το στην οδό Αλκίππης στη σήραγγα της ορίτσας.
Με αφορμή τις συνεχόμενες αντιδράσεις των κατοίκων ο δήμαρχος Βόλου προέβη στην παρακάτω δήλωση: « Αυτή η πόλη οδηγήθηκε στον μαρασμό και την εξαθλίωση από τις πολλές . Η δημοτική αρχή δεν αποφασίζει με γνώμονα πολιτικά ρουσφέτια και ψηφοθηρικά. Λειτουργούμε για το καλό της πόλης.»

Ο Αχ. Μπέος τόνισε ότι από την αρχή είχε χαρακτηρίσει την λύση της σήραγγας μη δημιουργική, όμως όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «μετά από συζήτηση με τους κατοίκους βάλαμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά και είπαμε ότι για το καλό της ευρύτερης περιοχής θα δοθεί εν τέλει σε κυκλοφορία».

Σχετικά με το πρόβλημα που παρατηρείται τις Κυριακές και τις αργίες και δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλη την πόλη, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την τροχαία σε συνεργασία με άλλους φορείς κάνει ήδη . «Αν σε κάποιους δεν αρέσει υπάρχει και ξύδι. Δεν λειτουργούμε για ιδιοτέλειες ή για οικογένειες, αλλά για το καλό όλης της πόλης.

Άρα είναι μονόδρομος αυτή η λύση, είναι η ασφαλέστερη, εφαρμόζεται παγκοσμίως όταν υπάρχει ώρα αιχμής και κυκλοφοριακού προβλήματος και θα εφαρμοστεί κι εδώ. Η σήραγγα δίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών. Και όσο για εκεί που διαμαρτύρονται και έχουν κάποιο δίκιο, πρόκειται για 12 Κυριακές το καλοκαίρι. Ο Βόλος είναι όλων μας.»

Να σημειωθεί ότι μέχρι αύριο το αργότερο αναμένεται η επίσημη για την ενημέρωση του κόσμου επί του θέματος, ενώ η δημοτική αρχή ευελπιστεί στην λειτουργία του εν λόγω μέτρου από την Κυριακή και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση