Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανοιξιάτικες εκδηλώσεις στη Μαγνησία
Ανοιξιάτικες εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Ανοιξιάτικες εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Η 14η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων, το 4ο RALLY ALMYROS 2019, Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Βιώσιμη Κινητικότητα και ποδήλατο από το Σήμερα στο Αύριο» και Αγώνας Ιππικής Δεξιοτεχνίας, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Μαΐου 2019 στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Πιο συγκεκριμένα από τις 11 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019 η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν την 14η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων, που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Η εκδήλωση εκτός των άλλων περιλαμβάνει και στατική έκθεση αερομοντέλων καθώς και πτητική επίδειξη.

Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από αθλητική και οικονομική άποψη, καθώς φέτος θα πάρουν μέρος και αερομοντελιστές από το εξωτερικό.

 

Από τις 11 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019 ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας (Ο.Μ.Α.Θ) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το «4ο RALLY ALMYROS 2019».

Ο αγώνας είναι ένας από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας και λόγω της ημερομηνίας επιλέχτηκαν παραθαλάσσιες τοποθεσίες για την διεξαγωγή του, κάτι που θα προσελκύσει πλήθος θεατών και συμμετεχόντων.

Στις 11 Μαΐου 2019 η Κοινωφελής Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Δράση και Ενέργεια» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Βιώσιμη Κινητικότητα και ποδήλατο από το Σήμερα στο Αύριο»  που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τις εξελίξεις σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας σε σχέση με τη χρήση ποδηλάτου και να παρουσιαστούν καλά παραδείγματα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και σε άλλες πόλεις, καθώς και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες ώστε να χρησιμοποιούν πιο φιλικούς για το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης.

Τέλος στις 12 Μαΐου 2019 το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν τον Αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί  στο Σέσκλο.

Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, καθώς ο Αγώνας συγκαταλέγεται στους αγώνες του πρωταθλήματος για την ανάδειξη των πολυνικών και των πρωταθλητών Ελλάδος.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Σε ακόμη τέσσερις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας ως συνδιοργανωτής στηρίζοντας έμπρακτα φορείς και συλλόγους που τις διοργανώνουν. Είμαστε πάντα δίπλα σε Δήμους, φορείς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους στηρίζοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικά γεγονότα και συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Νησιωτική και Ηπειρωτική Μαγνησία».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση