Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άνω-κάτω η ΕΠΖ για τα διαφημιστικά πλαίσια

Άνω-κάτω η ΕΠΖ για τα διαφημιστικά πλαίσια

Άνω-κάτω έγινε η η σημερινή συνεδρίαση της Eπιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου (ΕΠΖ), με αφορμή τη συζήτηση για τα διαφημιστικά πλαίσια που θα τοποθετηθούν σε πλατείες της πόλης.

Η ένταση προκλήθηκε μεταξύ του συμβούλου της πλειοψηφίας Απ. Μαλαματίνη και του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαργάλα, όταν ο δεύτερος άφησε υπόνοιες για τον τρόπο της διασποράς των πλαισίων και για την επιλογή των υλικών κατασκευής των πλαισίων που τα χαρακτήρισε ακριβά.

Ο Απ. Μαλαματίνης επιτεθηκε φραστικά με γηπεδικές εκφράσεις και να δηλώνει ότι αν υπονοεί κάτι να κάνει καταγγελία στον εισαγγελέα και να μην λέει πράγματα στον αέρα.

EPZ1 (2)

Νωρίτερα, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Κ. Καραγιάννης ανέφερε στην επιτροπή ότι πρόκειται για μια μελέτη που είχε ξεκινήσει ο Δήμος Βόλου εδώ και χρόνια και βασίζεται σε πρόταση του εργαζόμενου Στ. Χαλαστάρα, ενώ η διαδικασία θα προχωρήσει σε επόμενο στάδιο και για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Αριστείδης Σαββάκης εξήγησε ότι πρόκειται για μελέτη που υπήρχε και είχε απορριφθεί από την ΕΠΑΕ. Όπως ανέφερε, η Δημοτιοκή Αρχή είδε ξανά το θέμα της κατασκευής των πλαισίων, έκανε αλλαγές, πέρασε από την ΕΠΑΕ και το φέρνει προς υλοποίηση. Τόνισε δε ότι ως επόμενο θέμα θα έρθει το οικονομικό σκέλος και η επέκταση των πλαισίων σε άλλες δημοτικές ενότητες.

Ο σύμβουλος της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νίκος Στόικος τόνισε ότι η ιδέα, που είχε προωθήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού θα συμβάλει στον περιορισμό της παράνομης διαφήμισης και αφισοκόλλησης και ψήφισε θετικά, προτείνοντας την επέκταση και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες

Τελικά το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με αρνητικούς ψήφους των συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας Ματθ. Δραμητινού και Κ. Γαργάλα, ενώ κλείνοντας η συζήτηση ο Απ. Μαλαματίνης ειρωνεύτηκε τον δεύτερο, για το θέμα του ΟΛΒ, με τον Κ. Γαργάλα να ζητά από την πρόεδρο της Επιτροπής να βάλει τάξη και να μην ακούγεται το κάθε «κοκοράκι».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά - https://t.co/R7yZzrvCBM -

  • Η επιστροφή του Θεόφιλου στον Βόλο - https://t.co/uknkNs3t7z -

  • Κακοκαιρία: Αγωνία για εγκλωβισμένους στον Αλμυρό Μαγνησίας - https://t.co/8N9XPEPGMX -

"Αλιεύοντας" την είδηση