Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άννα Καραμανλή: Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες
Άννα Καραμανλή: Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες

Άννα Καραμανλή: Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες

Ή να αλλάξει η κυβέρνηση  ή να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί με τη ΝΔ θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες, τόνισε η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Άννα Καραμανλή  σήμερα στο Βόλο.

Η β’ Αθηνών της ΝΔ  τόνισε πως το 2017 ήταν μια χρονιά με  έντονα τα σημάδια της πολιτικής της κυβέρνησης που εξόντωσε τη μεσαία τάξη  και με κυνικό τρόπο ο κ. Χουλιαράκης είπε ότι έγινε συνειδητά η φορολόγηση των νοικοκυραίων.

Η ίδια είπε πώς οι επενδύσεις και οι ιδιωτικοποιήσεις  έμειναν στα χαρτιά και πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησε τη γενιά των 300 ευρώ  κι επανέλαβε πως με κυβέρνηση τη ΝΔ θα υπάρξουν σταθερές δουλειές και ανάπτυξη.

 

Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως απέτυχε στο μεταναστευτικό, στην εξωτερική , όπως και στην παιδεία, παίζοντας με τον πόνο μαθητών και γονέων.

 

Η Άννα Καραμανλή είπε ακόμη πώς η κυβέρνηση  παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη και πως με την πολιτική της   έχει χαθεί το αίσθημα της ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και συνέχισε τις αιχμές λέγοντας ότι το 2018 επέβαλε νέους φόρους, περιέκοψε, τις συντάξεις,  τα επιδόματα θέρμανσης και ΕΚΑΣ , καθώς και τα επιδόματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, ενώ  η μόνη μείωση φόρων αφορά τα και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

Για το θέμα ονομασίας των Σκοπίων η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ κατηγόρησε τη κυβέρνηση για διγλωσσία και ότι χειρίζεται ένα  εθνικό ζήτημα με  όρους εσωτερικής αντιπαράθεσης βάζοντας στρ5ο κάδρο της ΝΔ. «Περιμένουμε να μας πουν ποια είναι η κοινή γραμμής της χώρας στο ζήτημα αυτό»  επισήμανε η Άννα Καραμανλή.

Τέλος ερωτηθείσα για το ένα ν θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο  είπε πως οι πολίτες είναι ελεύθεροι να εκφραστούν όπως θέλουν , όπως και οι βουλευτές, ενώ σημείωσε πως δεν δόθηκες γραμμή για συμμετοχή ή μη  των βουλευτών της ΝΔ στο συλλαλητήριο.

Η Άννα Καραμανλή, πριν βρεθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ  Μαγνησίας   επισκέφθηκε   στις 12:00 το μεσημέρι  το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου και  στη συνέχεια το Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος (Χάρτα του Ρήγα) και  τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.

Το απόγευμα   θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ σε με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση