Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άννα Καραμανλή: Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες
Άννα Καραμανλή: Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες

Άννα Καραμανλή: Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες

Ή να αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση  ή να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί με τη ΝΔ θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες, τόνισε η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Άννα Καραμανλή  σήμερα στο Βόλο.

Η ς β' Αθηνών της ΝΔ  τόνισε πως το 2017 ήταν μια χρονιά με  έντονα τα σημάδια της πολιτικής της κυβέρνησης που εξόντωσε τη   και με κυνικό τρόπο ο κ. Χουλιαράκης είπε ότι έγινε συνειδητά η φορολόγηση των νοικοκυραίων.

Η ίδια είπε πώς οι επενδύσεις και οι ιδιωτικοποιήσεις  έμειναν στα χαρτιά και πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησε τη γενιά των 300 ευρώ  κι επανέλαβε πως με κυβέρνηση τη ΝΔ θα υπάρξουν σταθερές δουλειές και ανάπτυξη.

 

Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως απέτυχε στο μεταναστευτικό, στην εξωτερική πολιτική, όπως και στην , παίζοντας με τον πόνο μαθητών και γονέων.

 

Η Άννα Καραμανλή είπε ακόμη πώς η κυβέρνηση  παρεμβαίνει στη και πως με την πολιτική της   έχει χαθεί το αίσθημα της ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και συνέχισε τις αιχμές λέγοντας ότι το 2018 επέβαλε νέους φόρους, περιέκοψε, τις ,  τα επιδόματα ς και Ε , καθώς και τα επιδόματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, ενώ  η μόνη μείωση φόρων αφορά τα καζίνο και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

ια το θέμα ονομασίας των Σκοπίων η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ κατηγόρησε τη κυβέρνηση για διγλωσσία και ότι χειρίζεται ένα  εθνικό ζήτημα με  όρους εσωτερικής ααράθεσης βάζοντας στρ5ο κάδρο της ΝΔ. «Περιμένουμε να μας πουν ποια είναι η κοινή γραμμής της χώρας στο ζήτημα αυτό»  επισήμανε η Άννα Καραμανλή.

Τέλος ερωτηθείσα για το ένα ν θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο  είπε πως οι πολίτες είναι ελεύθεροι να εκφραστούν όπως θέλουν , όπως και οι βουλευτές, ενώ σημείωσε πως δεν δόθηκες γραμμή για συμμετοχή ή μη  των βουλευτών της ΝΔ στο συλλαλητήριο.

Η Άννα Καραμανλή, πριν βρεθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ  Μαγνησίας   επισκέφθηκε   στις 12:00 το μεσημέρι  το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου και  στη συνέχεια το Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού (Χάρτα του Ρήγα) και  τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.

Το απόγευμα   θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ σε ημερίδα με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση