Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άνοιξαν οι ουρανοί και στη Μαγνησία
Άνοιξαν οι ουρανοί και στη Μαγνησία

Άνοιξαν οι ουρανοί και στη Μαγνησία

Άνοιξαν οι ουρανοί από χθες βράδυ και στη βρέχει καταρρακτωδώς , ενώ σε πολλές περιοχές έπεσε και χαλάζι. 

Στην πόλη του Βόλου, από νωρίς το πρωί είναι τεράστιος ο όγκος του νερού και προβλήματα παρατηρούνται  στην οδό Λαρίσης -Νεαπόλεως , στο ύψος του υ, στη Νέα Ιωνία στο στρατόπεδο “Γεωργούλα” και στους Αγίους Αναργύρους.  

Μάλιστα στην εθνική οδό στο ύψος του Βελεστίνου διακόπηκε η κυκλοφορία για 10′ περίπου από την καταρρακτώδη βροχή που μετατράπηκε σε χαλαζόπτωση. 

Επίσης λόγω της ς, σημειώθηκαν διακοπές ηλεκτροδότησης.

Για την η νεροποντή έχει μετατραπεί σε ψιλόβροχο , αλλά τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, μέχρι και αύριο. 

Ο όγκος του νερού παρέσυρε κάποιους κάδους απορριμμάτων στο Βόλο , σε δρόμους που έχουν κατωφέρεια, αλλά δεν σημειώθηκαν άλλα, σοβαρότερα, προβλήματα.  

Οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου , αναμένοντας έντονα καιρικά φαινόμενα, από χθες  προχώρησαν  στον καθαρισμό φρεατίων, ενώ σήμερα του Δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ είναι σε επιφυλακή και αντλούν νερά    στις συν Νεάπολης, Αγ. Αναργύρων, Παλιού Λιμεναρχείου και στη Ν. Ιωνία, πίσω από την , ώστε να μην πλημμυρίσουν και σπίτια.. 

 Το πρόβλημα που παρατηρείται στο ύψος του υ όποτε βρέχει έντονα θα λυθεί με την εκπόνηση σχετικής μελέτη από την ΔΕΥΑΜΒ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Δημ. Καντόλας που είναι επί ποδός σήμερα.

Ο ίδιος είπε ότι αποφεύχθηκαν σοβαρότερα προβλήματα διότι ο Δήμος είχε προβεί έγκαιρα στον καθαρισμό χειμάρρων.

Πάντως η βροχόπτωση είναι ωφέλιμη για τους , ενώ ο όγκος του νερού κάθε άλλο παρά εμφανής είναι και προβλήματα δημιούργησε. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση