Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Aνοικτή εκδήλωση του Κινήματος Ακομμάτιστων Πολιτών στη Ν. Αγχίαλο
Aνοικτή  εκδήλωση του Κινήματος Ακομμάτιστων Πολιτών στη Ν. Αγχίαλο

Aνοικτή εκδήλωση του Κινήματος Ακομμάτιστων Πολιτών στη Ν. Αγχίαλο

Aνοικτή εκδήλωση στην Νέα Αγχίαλο πραγματοποιεί το Κίνημα Ακομμάτιστων Πολιτών «Αντίσταση Τώρα», καλώντας τον κόσμο στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Κοινότητας, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 8 μ.μ., ώστε να ενημερωθεί γιατί και πώς, πρέπει να διακόψουν την πληρωμή των φόρων, δηλ. , χαράτσια, φόρο εισοδήματος κ.λπ. εντελώς νόμιμα, να παύσουν την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών, να ακυρώσουν τα κόκκινα ή και τα εξυπηρετούμενα ακόμη των τραπεζών και να διακόψουν την αυτόματη ανάληψη των δόσεων από τους λογαριασμούς τους.

Οι διοργανωτές προκαλούν “, τράπεζες και λοιπούς δοσίλογους, να εφαρμόσουν στα μέλη μας αυτά που αναγγέλλουν από τα και τους μισθωτούς δημοσιογράφους” και τονίζουν: “Όπως δεν πήραν τίποτα μέχρι τώρα, ακριβώς άλλα τόσα θα πάρουν και με το προσεχές . Προκαλούμε σε δημόσια οποιοδήποτε στέλεχος της κυβερνήσεως, ακόμη και του πρωθυπουργού, αλλά και των άλλων αρχηγίσκων των λοιπών αποκομμάτων που προσκυνούν τα κατοχικά στρατεύματα, να πουν σε εμάς αυτά που λένε σε μονόλογο σε κάθε εμφάνισή τους.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση