Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ανοίγει αυλαία η Ναυτική Εβδομάδα
Ανοίγει αυλαία η Ναυτική Εβδομάδα

Ανοίγει αυλαία η Ναυτική Εβδομάδα

Tο θεσμό της «Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο», από 2 έως 8 Ιουνίου, επαναφέρει τη φετινή χρονιά o νεοσύστατος φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ, για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος», με απώτερο σκοπό η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βόλου, τις Εφορείες Προσκόπων, Συλλόγους ερασιτεχνών αλιέων, τους Ναυτικούς, Αθλητικούς Ομίλους και τα Αθλητικά Σωματεία, θα παρουσιαστούν Χορωδίες, η Φιλαρμονική της πόλης μας και η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Η έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδος θα γίνει από τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 8μ.μ., στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Μνημείο Ηρώων, με μουσικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, θεατρικό από την θεατρική ομάδα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως και επίδειξη παραδοσιακής Ιστιοπλοΐας από τους Ναυτοπροσκόπους.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις υπόλοιπες ημέρες, ως εξής:

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 8μ.μ., στην παραλία του Βόλου, έμπροσθεν της Τραπέζης της Ελλάδος, θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα από το Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Βόλου «Ιωάννης Κουκουζέλης», την Ορχήστρα «Ρυθμός» και την «Πολυφωνική Χορωδία Βόλου».

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 8μ.μ., στον Προαύλιο χώρο του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα, σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροθεσία αναγνώστου στον Άγιο Δημήτριο Βόλου - https://t.co/KvmltKiq4W -

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τη Θεσσαλία - https://t.co/oXispZ9Uhk -

  • Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας - https://t.co/kt1avnIkwn -

"Αλιεύοντας" την είδηση