Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανοιχτό το οδικό κύκλωμα στη Μαγνησία παρά τη χιονόπτωση
Ανοιχτό το οδικό κύκλωμα στη Μαγνησία παρά τη χιονόπτωση

Ανοιχτό το οδικό κύκλωμα στη Μαγνησία παρά τη χιονόπτωση

Ανοιχτό είναι  το οδικό δίκτυο , παρά τη χθεσινή   , αλλά  οι οδηγοί ποιυ κινούνται προς το Πήλιο , την Όθρυ και τα Κανάλια θα πρέπει να  έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στα Χάνια το ύψος του χιονιού φθάνει το 1 μέτρο, καθώς το νέο που έπεσε αγγίζει τα 40 εκ. ενώ στην Όρθρυ η διήρκησε από χθες στις 8.00 το βράδυ μέχρι τις 11 το βράδυ.

Χιονόπτωση σημειώθηκε και σε Κεραμίδι, Κανάλια και Βένετο όπου το ύψος του χιονιού φθάνει τα 10 εκ.,  ενώ στο Νότιο Πήλιο κυρίως στην περιοχή του Λαύκου, χιονόπτωση σημειώθηκε κα' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η αεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη είπε  ότι ισχυρή χιονόπτωση ξεκίνησε από τις 1.30 τα ξημερώματα και διήρκεσε μέχρι τις 6 το πρωί,  με ισχυρούς ανέμους και χιονοθύελλες.

Τα μηχανήματα της Π.Ε. – αλατιέρες – γκρέιντερ όλο το βράδυ επιχειρούσαν όπου απαιτούνταν.

Η κα  Κολυνδρίνη αναφέρθηκε και στο περιστατικό που προκλήθηκε χθες το απόγευμα, όταν δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα στα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα, κι ήθελαν να απολαύσουν το , παραβίασαν το απαγορευτικό σήμα  που υπάρχει στον Κισσό, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο χιόνι.

Ειδοποίησαν την Πυροσβεστική η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Π.Ε. ς κι εκχιονιστικό μηχάνημα μετέβη στο σημείο κι απεγκλώβισε τα δύο οχήματα.

Η  αεριφερειάρχης , έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά συνέστησε στους οδηγούς  να είναι πολύ προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τους κανόνες του .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση