Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανοιχτή επιστολή δημάρχου Ρ. Φεραίου προς δημότες Στεφανοβικείου
Ανοιχτή επιστολή δημάρχου Ρ. Φεραίου προς δημότες Στεφανοβικείου

Ανοιχτή επιστολή δημάρχου Ρ. Φεραίου προς δημότες Στεφανοβικείου

Ο δήμαρχος , Δημήτρης Νασίκας απευθύνει την παρακάτω προς τους δημότες του Στεφανοβίκειου αναφορικά με το ζήτημα του νερού στην περιοχή.

Η αναφέρει:

“Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,

Το νερό είναι αγαθό και ως αγαθό, πρωτίστως για τη σημερινή αυτό που προέχει είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού αρίστης ποιότητας για τους δημότες όλου του Δήμου .

Κόντρα στις Κασσάνδρες που επενδύουν στο ψέμα, την κακεντρέχεια και το φτηνό κουτσομπολιό, η του Δήμου Ρήγα Φεραίου και εγώ προσωπικά, ως δήμαρχος, μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια και να νιώθω υπερήφανος, διότι ως καταφέραμε να κάνουμε πράξη τη δέσμευση που είχαμε αναλάβει προεκλογικά. Να λύσουμε το πρόβλημα του νερού στο Στεφανοβίκειο. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, να πούμε ότι ΝΑΙ τα καταφέραμε. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, παρά τη μεγάλη στενότητα των οικονομικών, πετύχαμε συντονισμένα, οργανωμένα και με υπεύθυνο σχεδιασμό, αυτό που είχαμε βάλει στόχο να το φέρουμε εις πέρας.

Από αυτή τη δέσμευση δεν πρόκειται να αποκλίνουμε ούτε βήμα, παρά τα μεγάλα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που παραλάβαμε. Ολοκληρώσαμε το της υδροδότησης της Τ.Κ. Στεφανοβικείου αποκαθιστώντας την έννοια του δικαίου. Με το αυτό, δίνουμε πλέον μόνιμη λύση στο πρόβλημα υδροδότησης της περιοχής που ταλαιπωρήθηκε για πολλά χρόνια εξαιτίας κακών χειρισμών καθώς αγνοήθηκε η υποχρέωση να εξασφαλιστεί άμεσα καλή και επαρκής ποσότητα νερού στους δημότες.

Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα από τη ΔΕΥΑΡΦ και το Δήμο Ρήγα Φεραίου να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ορθολογική διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων της περιοχής μας, διότι πιστεύουμε ότι μόνο η δημόσια και διαφανή διαχείριση μπορεί να προωθήσει την προστασία των υδάτινων στρωμάτων και τη βιωσιμότητά τους, να προάγει την εξοικονόμηση νερού, την ορθολογικότερη χρήση του πόρου και την προστασία των δημοτών – καταναλωτών που χρησιμοποιούν το νερό.

Σας προσκαλώ όλους την 6η Αυγούστου 2015 ημέρα Πέμπτη, ημέρα Εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Στεφανοβικείο στις 8:00 μ.μ. στο της Τοπικής Κοινότητας στην τέλεση του Αγιασμού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου & Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Θεσσαλονίκη: Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών #Θεσσαλονίκη - https://t.co/eqbcCauvmu -

  • Παπανάτσιου: «Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα "καίνε" την αγροτική παραγωγή » - https://t.co/F39w94GiDZ… -

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

"Αλιεύοντας" την είδηση