Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;
Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Γι μι ακόμη χρονιά οι του θα στερηθούν τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης και καλά οργανωμένης πλαζ, αυτής των Αλυκών, αφού το αρμόδιο Δικαστήριο, που θα έκρινε την αίτηση απομάκρυνσης των μισθωτών, που είχε καταθέσει ο , ανέβαλε τη συζήτηση για τον προσεχή Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά το τέλος σχεδόν της θερινής περιόδου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη από το ανακοινώθηκε: “Επειδή δεν μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τη δικαστική απόφαση, περιοριζόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους χιλιάδες των εν δυνάμει χρηστών της πλαζ, οι ανάγκες των οποίων προφανώς δεν μπήκαν στη ζυγαριά της Δικαιοσύνης.

Ελπίζουμε να έχουν την ευθιξία και να πράξουν το ίδιο κι εκείνοι που υπέγραψαν τη , για την οποία ζαν, και η οποία δεν έχει καμία για υποχρέωση των μισθωτών να επιτελέσουν τις εργασίες για τις οποίες δεσμεύτηκαν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο!

Αλήθεια ξεχνά κανείς το μοναδικό εκείνο ενσταντανέ του πρώην Δημάρχου και των υποψηφίων του να επιθεωρούν, προεκλογικά, φορώντας μάλιστα κράνη, τις εργασίες που δήθεν εκτελούνταν στην πλαζ; Αλησμόνητες στιγμές.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση