Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;
Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Για μια ακόμη χρονιά οι του Βόλου θα στερηθούν τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης και καλά οργανωμένης πλαζ, αυτής των Αλυκών, αφού το αρμόδιο Δικαστήριο, που θα έκρινε την αίτηση απομάκρυνσης των μισθωτών, που είχε καταθέσει ο Δήμος Βόλου, ανέβαλε τη συζήτηση για τον προσεχή Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά το τέλος σχεδόν της θερινής περιόδου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη από το ανακοινώθηκε: “Επειδή δεν μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τη δικαστική απόφαση, περιοριζόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους χιλιάδες των εν δυνάμει χρηστών της πλαζ, οι ανάγκες των οποίων προφανώς δεν μπήκαν στη ζυγαριά της Δικαιοσύνης.

Ελπίζουμε να έχουν την ευθιξία και να πράξουν το ίδιο κι εκείνοι που υπέγραψαν τη σύμβαση, για την οποία πανηγύριζαν, και η οποία δεν έχει καμία πρόνοια για υποχρέωση των μισθωτών να επιτελέσουν τις για τις οποίες δεσμεύτηκαν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο!

Αλήθεια ξεχνά κανείς το μοναδικό εκείνο ενσταντανέ του πρώην Δημάρχου και των υποψηφίων του να επιθεωρούν, προεκλογικά, φορώντας μάλιστα κράνη, τις που δήθεν εκτελούνταν στην πλαζ; Αλησμόνητες στιγμές.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση