Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;
Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Για μια ακόμη χρονιά οι πολίτες του θα στερηθούν τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης και καλά οργανωμένης πλαζ, αυτής των Αλυκών, αφού το αρμόδιο Δικαστήριο, που θα έκρινε την αίτηση απομάκρυνσης των μισθωτών, που είχε καταθέσει ο Δήμος Βόλου, ανέβαλε τη συζήτηση για τον προσεχή Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά το τέλος σχεδόν της θερινής περιόδου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη από το Δήμο ανακοινώθηκε: “Επειδή δεν μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τη δικαστική απόφαση, περιοριζόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους χιλιάδες των εν δυνάμει χρηστών της πλαζ, οι ανάγκες των οποίων προφανώς δεν μπήκαν στη ζυγαριά της Δικαιοσύνης.

Ελπίζουμε να έχουν την ευθιξία και να πράξουν το ίδιο κι εκείνοι που υπέγραψαν τη σύμβαση, για την οποία πανηγύριζαν, και η οποία δεν έχει καμία για υποχρέωση των μισθωτών να επιτελέσουν τις εργασίες για τις οποίες δεσμεύτηκαν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο!

Αλήθεια ξεχνά κανείς το μοναδικό εκείνο ενσταντανέ του πρώην Δημάρχου και των υποψηφίων του να επιθεωρούν, προεκλογικά, φορώντας μάλιστα κράνη, τις εργασίες που δήθεν εκτελούνταν στην πλαζ; Αλησμόνητες στιγμές.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση