Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;
Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Ανενεργή η Πλαζ των Αλυκών;

Για μια ακόμη χρονιά οι του θα στερηθούν τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης και καλά οργανωμένης πλαζ, αυτής των Αλυκών, αφού το αρμόδιο Δικαστήριο, που θα έκρινε την αίτηση απομάκρυνσης των μισθωτών, που είχε καταθέσει ο , ανέβαλε τη συζήτηση για τον προσεχή Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά το τέλος σχεδόν της θερινής περιόδου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη από το ανακοινώθηκε: “Επειδή δεν μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τη δικαστική , περιοριζόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους χιλιάδες των εν δυνάμει χρηστών της πλαζ, οι ανάγκες των οποίων προφανώς δεν μπήκαν στη ζυγαριά της Δικαιοσύνης.

Ελπίζουμε να έχουν την ευθιξία και να πράξουν το ίδιο κι εκείνοι που υπέγραψαν τη σύμβαση, για την οποία πανηγύριζαν, και η οποία δεν έχει καμία για υποχρέωση των μισθωτών να επιτελέσουν τις για τις οποίες δεσμεύτηκαν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο!

Αλήθεια ξεχνά κανείς το μοναδικό εκείνο ενσταντανέ του πρώην Δημάρχου και των υποψηφίων του να επιθεωρούν, προεκλογικά, φορώντας μάλιστα κράνη, τις που δήθεν εκτελούνταν στην πλαζ; Αλησμόνητες στιγμές.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση