Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναβολή προσυνεδριακής συγκέντρωσης της Χ.Α.
Αναβολή προσυνεδριακής συγκέντρωσης της Χ.Α.

Αναβολή προσυνεδριακής συγκέντρωσης της Χ.Α.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χ.Α.αναβάλλει προσωρινά την διεξαγωγή της προσυνεδριακής του συγκέντρωσης στον νομό Μαγνησίας, κατόπιν της παρανόμου και αδικαιολογήτου αποφάσεως του Δήμου να μην παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων Διμηνίου.

Αρχικά το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία να δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος στην Χρυσή Αυγή για τις προσυνεδριακές στον Νομό.

Η αναφεέρει: “Έπειτα από την εγκληματικής παρακρατικής ομάδας στο – που με την πλήρη κάλυψη των Αρχών προξένησε σημαντικές φθορές – η αυτή ανεκλήθη. Ο Δήμαρχος δήλωσε πως αναγκάστηκε να ανακαλέσει την αρχική του Δ.Σ. λόγω πιέσεων από την πλευρά της Αστυνομίας. Είναι προφανές ότι το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ συνεργάζονται άριστα με τα εγκληματικά στοιχεία του χώρου των αναρχικών/τρομοκρατών.

Στόχος τους η απαγόρευση της νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας του μοναδικού αντιπάλου τους, του μοναδικού κόμματος που αντιπολιτεύεται την μνημονιακή εξουσία, δηλαδή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ας σημειωθεί ότι αμέσως μετά την απαράδεκτη απόφαση του Δήμου Βόλου, κλείσαμε μία ιδιωτική αίθουσα εκδηλώσεων στην περιοχή του Βελεστίνου, που μπορούσε να καλύψει από εξοπλισμού και θέσεων την εκδήλωσή μας. Κατόπιν νέας απόπειρας εκφοβισμού του επιχειρηματία-ιδιοκτήτη, ενημερωθήκαμε πώς είναι αδύνατη η διεξαγωγή της εκδήλωσής μας και στον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν μας φοβίζει η συντονισμένη τρομοκρατική δράση μνημονιακού κράτους και παρακράτους.

Χούντα είναι θα περάσει…”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση