Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει αθλητικές δομές και καθαρίζει ρέματα
Αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει αθλητικές δομές και καθαρίζει ρέματα

Αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει αθλητικές δομές και καθαρίζει ρέματα

Η Θεσσαλίας με έργα συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. στην και Σποράδων

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1 εκ. προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων η Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα εξής έργα:
• «Αποκατάσταση Γηπέδου Στεφανοβικείου», προϋπολογισμού 20.000 ευρώ
• «Συντήρηση, Καθαρισμός και Αντιπλημμυρική Προστασία Υδατορεμάτων Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ
• «Αποκατάσταση Γηπέδου Σαρακηνού», προϋπολογισμού 173.600 ευρώ
• «Αποκατάσταση Γηπέδου Μαγνησιακού», προϋπολογισμού 148.
• «Προμήθεια Εξοπλισμού Για το Γήπεδο Μπάσκετ Σκιάθου», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Σε με την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα και τους περιφερειακούς συμβούλους χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα αθλητισμού που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τις υπάρχουσες δομές.

Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.

Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους.

Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία.

Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει. Παράλληλα με τον καθαρισμό των ρεμάτων θωρακίζουμε τις περιοχές από πλημμυρικά φαινόμενα ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προστασία των πολιτών, των περιουσιών τους και των εργασιών τους».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία: “Εξοστρακισμός” και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου… - https://t.co/BoyX9XY3Eo -

"Αλιεύοντας" την είδηση