Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναβάθμιση παραλιακού μετώπου από το ύψος «Παπαστράτου» και των δύο πάρκων ζητούν οι Βολιώτες
Αναβάθμιση παραλιακού μετώπου από το ύψος «Παπαστράτου»  και των δύο πάρκων  ζητούν οι Βολιώτες

Αναβάθμιση παραλιακού μετώπου από το ύψος «Παπαστράτου» και των δύο πάρκων ζητούν οι Βολιώτες

Ανβάθμιση του πραλιακού μετώπου από το ύψος του κτιρίου «Παπαστράτου» προς τον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς και των δύο πάρκων ζητούν οι από τον Δήμο και τον , ενώ παρέμβαση ζητούν και στην συμβολή των οδών απέναντι από το γκαράζ της Φιλελλήνων που τα κινούνται με ταχύτητα.

Ειδικότερα, ζητούν να φωτιστεί ώστε να αναδειχτεί το άγαλμα, όπως και το κομ της ς πίσω από το πανεπιστήμιο, αλλά και να ανασκευαστούν σκουριασμένα φωτιστικά.

Επίσης θέτουν θέμα καλύτερης καθαριότητας και αύξησης του πρασίνου, με δέντρα και φυτά, στα δυο , καθώς και αναβάθμιση των παιδικών χαρών που παίζουν καθημερινά δεκάδες μικρά παιδιά.

Να σημειωθεί ότι ιδιώτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή πασχίζει καθημερινά προκειμένου το κομ που δραστηριοποιείται, αλλά και τα παρακείμενα σημεία να διατηρούνται καθαρά και σε μια σε μια κατάσταση, όπως αρμόζει σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης που δέχεται καθημερινά δεκάδες ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Τέλος, οι περίοικοι ζητούν να τοποθετηθεί ειδικός τάπητας στην συμβολή των οδών απέναντι από το γκαράζ της Φιλελλήνων που τα οχήματα κινούνται με ταχύτητα, προκειμένου να αναγκάζονται να μειώνουν γιατί στην περιοχή κινούνται παιδιά και υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα.

kyklof

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση