Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναβάθμιση παραλιακού μετώπου από το ύψος «Παπαστράτου» και των δύο πάρκων ζητούν οι Βολιώτες
Αναβάθμιση παραλιακού μετώπου από το ύψος «Παπαστράτου»  και των δύο πάρκων  ζητούν οι Βολιώτες

Αναβάθμιση παραλιακού μετώπου από το ύψος «Παπαστράτου» και των δύο πάρκων ζητούν οι Βολιώτες

Αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου από το ύψος του κτιρίου «Παπαστράτου» προς τον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς και των δύο πάρκων ζητούν οι Βολιώτες από τον Δήμο Βόλου και τον ΟΛΒ, ενώ παρέμβαση ζητούν και στην συμβολή των οδών απέναντι από το γκαράζ της Φιλελλήνων που τα οχήματα κινούνται με ταχύτητα.

Ειδικότερα, ζητούν να φωτιστεί ώστε να αναδειχτεί το άγαλμα, όπως και το κομμάτι της παραλίας πίσω από το πανεπιστήμιο, αλλά και να ανασκευαστούν σκουριασμένα φωτιστικά.

Επίσης θέτουν θέμα καλύτερης καθαριότητας και αύξησης του πρασίνου, με δέντρα και φυτά, στα δυο πάρκα, καθώς και αναβάθμιση των παιδικών χαρών που παίζουν καθημερινά δεκάδες μικρά παιδιά.

Να σημειωθεί ότι ιδιώτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή πασχίζει καθημερινά προκειμένου το κομμάτι που δραστηριοποιείται, αλλά και τα παρακείμενα σημεία να διατηρούνται καθαρά και σε μια σε μια κατάσταση, όπως αρμόζει σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης που δέχεται καθημερινά δεκάδες ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Τέλος, οι περίοικοι ζητούν να τοποθετηθεί ειδικός τάπητας στην συμβολή των οδών απέναντι από το γκαράζ της Φιλελλήνων που τα οχήματα κινούνται με ταχύτητα, προκειμένου να αναγκάζονται να μειώνουν γιατί στην περιοχή κινούνται παιδιά και υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα.

kyklof

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση