Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανάθεση εκπόνησης στατικής μελέτης του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου
Ανάθεση εκπόνησης  στατικής μελέτης  του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου

Ανάθεση εκπόνησης στατικής μελέτης του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στο , η Επιτροπή, με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων η της απευθείας ανάθεση εκπόνησης της στατικής μελέτης του έργου “Έλεγχος στατικής επάρκειας υφιστάμενου κτιρίου Δημοτικού Θεάτρου Βόλου”.

Επίσης στην επιτροπή θα υποβληθεί το πρακτικό της επιτροπής για διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια ενός καινούργιου πετρελαιοκίνητου ημιφορτηγού αυτοκινήτου με ανατροπή ανοικτού τύπου, ωφέλιμου φορτίου 1,7 τόνων της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 42.000 € συμπεριλαμομένου του ΦΠΑ”.

Ακόμη, θα γίνει αποσφράγιση οικονομικών προσφορών για το πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό “Προμήθεια μίας ς κινηματογραφικής μηχανής συμπεριλαμομένου και ενός ψηφιακού μετατροπέα ήχου (από 7.1 κανάλια ψηφιακού ήχου σε 7.1 κανάλια αναλογικού ήχου), για την αίθουσα του υ.

Τέλος, θα γίνει σύνταξη και επανα όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας “Προμήθεια και αντικατάσταση φθαρμένων φωτιστικών παλαιάς ς με νέα σύγχρονης ς εξοικονόμησης ενέργειας” προϋπολογισμού 73.455,60 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση